lavineee__e مدیر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 325 عنوان بینیم گوشتیه!!! | مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست خانوما من بینیم گوشتیه بعد دکتر گفته دوماه یا۴۵روز چسپ بزنم ولی میخوام بیشتر بزنم یعنی تا پاییز بخاطر اینکه ورم بینی های گوشتی بیشتره بنظرتون بیشتر زدن چسپ نتیجه عکس میده؟یا خوبه ♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪 1402/06/02 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلین_قیز عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1374 آخ دکترم خیلی محکم نمیزد هرجور اون میزده بزن خب زیاد هم نباید که کیپ کیپ کنی. منظور من از محکمی چسبیدن چسبه یعنی چسبونکش شل نباشه گلم
خورشید8 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 14578 یک بلاگری پنج ماه چنین چسب روی بینی اش بود گفت دکترم گفته چون بینی آن گوشتیه پنج ماه ونیم باید باشه خدایا شکر
lavineee__e مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 325 اره همونی ک میخواستم بود خوبه پس خداروشکر ♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪
lavineee__e مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 325 هرجور اون میزده بزن خب زیاد هم نباید که کیپ کیپ کنی. منظور من از محکمی چسبیدن چسبه یعنی چسبونکش شل ن ... اره وقتی ب بقیه خونواده نشون میدم میگن مث دکتر زدی ولی لامصب آدم خیلی وسواس پیدا میکنه برای چسپ ♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪
lavineee__e مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 325 یک بلاگری پنج ماه چنین چسب روی بینی اش بود گفت دکترم گفته چون بینی آن گوشتیه پنج ماه ونیم باید باشه اره منم شنیدم بینی گوشتی باید بیشتر چسپ بزنی ب دکترمم گفتم گف میخوای بیشتر بزنی بزن ♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪