2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1289 بازدید | 98 پست

کیا تجربه زایمان طبیعی دارن؟ 

من دوماه ونیمه زایمان کردم بشدت اذیت شدم و هنوزم ادامه داره اصلا پیشنهاد نمیکنم به کسایی که باردارن طبیعی زایمان کنن هرکی میگه زود سر پا میشی دروغه  درد حین زایمان یه طرف بخیه و درد بخیه و....  یه طرف 

من بعد دوماه ونیم هنوز کامل خوب نشدم

مدافعان زایمان طبیعی کجان😒

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همچنان انتخابم طبیعیه ان شاالله به امید خدا زایمان خوبی خواهم داشت برای همهیکی نیست عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

منم طبیعی بودم،درد بخیه خیلی اذیتم کرد تا ۱۰روز

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

فکر کنم بدن هرکس و تحمل درد هرکس فرق داره 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

خواهرم سه تا طبیعی زایید زود سرپا شد 

بستگی به شخص هم داره ولیزایمان طبیعی باعث افتادگی رحم و مثانه میشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ