2777
2789
عنوان

ابجی کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 24 پست

بچه نه سال مگه شیرین میشه؟

ینی دختر منم نه سالگی بازم شیرینه😍

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو دختر دایی من سه سالشه اینقدر بعضی وقتا خودش و میندازه بغلم و دست و صورتمو بوس می‌کنه دلم میخواد فشارشش بدم خیلی فشارش بدم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نه سال دیگه اونقد کوچیک نیست که خوردنی باشه

هرچقدرم بزرگه شه بازم واسه من یه فرشته‌ی کوچولو و خوردنیه

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
بچه نه سال مگه شیرین میشه؟ ینی دختر منم نه سالگی بازم شیرینه😍

از نظر مامان بابام من هنوز با این سن و قد و هیکل شیرین و‌گاز‌گازی ام😶🤣 

بچه هیچوقت توی چشم مامانش   بزرگ نمیشه همیشه همون نینی خوردنی اس

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
بچه نه سال مگه شیرین میشه؟ ینی دختر منم نه سالگی بازم شیرینه😍

شک نکن عزیزم دختر کوچولوت هرچقدر بزرگ شه بازم برات کوچولوعه😍😍

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
از نظر مامان بابام من هنوز با این سن و قد و هیکل شیرین و‌گاز‌گازی ام😶🤣  بچه هیچوقت توی چشم م ...

دقیقا 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مرررررسی

فدات گلم

وای نگو دختر دایی من سه سالشه اینقدر بعضی وقتا خودش و میندازه بغلم و دست و صورتمو بوس می‌کنه دلم میخ ...

کتکش بزن گازگازیش کن بچه رووو😁😁

کتکش بزن گازگازیش کن بچه رووو😁😁

بعضی وقتا میگه بغلم کن 

اینکه دو سال ازش مراقبت کردم و اونم اینقدر منو دوست داره 

فکر کنم برای همین اینجوری می‌کنه 

بهش میگم عشق منی 

میگم جیگرتو بخورم 😑😂اونم برای اینکه احساسی حرف بزنه میگه جیگرتو دربیارم 

حالا اینقدر بهش ابراز علاقه کردم تو عشق منی جیگر منی 

حالا مامانش میگه تو خونه هر خوراکی که دوست داره میگه بهش عشق منی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔