2777
2789
عنوان

عدالت الهی

93 بازدید | 9 پست

من خیلی وقته ک دیگ ایمان ب خدارو از دست دادم 

آخه هر کی هر حرفی هر بدی کرد راهش کشید رفت خدا هم تا الان عدالتشو نشون نداده اونا هی دارن روز ب روز خوشبخت تز میشن یعنی خدا فکر میکنه ما حقمون بوده ک این بدی هارو بکشیم 

وافعا برام سواله کسی ک هی بدی میکنه چرا آه مظلوم اونو نمیگیره یعنی خدا نمیبینه ک دارن ظلم میکنن

لطفا الکی قضاوت نکنید چون هیچ وقت نمیدونید ی آدم چ چیزایی کشیده وفتی میگم بدی واقعا  ی بدی هایی بودن شما هم فکرشو نمی‌کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هر آدمی ک ب کسی بدی میکنه اون طرف مقابل میخاد آهش اونو بگیره  چرا باید کسیو ببخشی ک باعث ن ...

بخشش کار ساده ای نیس قبول دارم. مسئله بخشش اینه که ارتباط اون طرف رو با خودت قطع کنی که برگردی به زندگی و دلت سیاه نشه چون تنفر و ...اولین اسیبش به خودت وارد میشه. 

اینجور وقتا میگن بسپار به خدا، این دلیل براین نیس که خدا هم میبخشه!

من همین یه دونه ام!
گفتم تا وقتی منتظری خدا بهت نشون نمیده!

نمیشه گفت منتظر 

ولی در عجبم کسی ک اینقدر بدی میکنه هیچیش نیست

حالا من خودم ی کاری کنم فردا تاوانشو میبینم این حرفم راسته برام چند روز پیش اتفاق افتاد ک نتیجه اون کارم بود 

برام جای سواله کسی دیگ ی کاری کنه چند روز بعد تاوان میده ولی اون ک روی شیطان سفید کرده هیچیش نیست 

نمیشه گفت منتظر  ولی در عجبم کسی ک اینقدر بدی میکنه هیچیش نیست حالا من خودم ی کاری کنم فردا ت ...

خب شما خدا برات مهمه ولی اون شاید نه، یا به خودش حق میده که بد کنه بهر دلیل یا هرچی

من همین یه دونه ام!