2777
2789
عنوان

برای دختر مجرد زندگی تو فرانسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 37 پست
میشه بگی چرا؟

نژاد پرستن 

برای خودشون عالی هستند ولی برای مهاجر نه 

و حتی تبعيض جنسیتی دارن 

پاریس از نظرمن پر از جنایته

بازم تحقیق کن چون تنها هستی باید خیلی خوب تحقیق کنی

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
چرا همچین حسی داری ؟  مهاجرت تنهایی اتفاقا خیلی افسردگی رو شدید تر میکنه ، چون شما یهو خودت رو ...

😅 همینجا هم وضعیتم همینه. تو یه طبقه دیگه تنها زندگی میکنم و حتی خانوادمو روزی یه بار به زور میبینم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نژاد پرستن  برای خودشون عالی هستند ولی برای مهاجر نه  و حتی تبعيض جنسیتی دارن  پار ...

باشه مرسی ازت

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
اگه با کسی که دوست دارم ازدواج نکنم قطعا میرم. همه شرایطشو هم دارم. البته خانوادم نمیدونن اینکه من ا ...

باید مطمئن بشی اون پسر هم تو رو برای ازدواج میخواد اگه نه اصلا وقتتو برای اون تلف نکن 

ما یکی از اقواممون رفته بود اروپا برای تحصیل می‌گفت آلمان جزو خوباست ، فرانسه دیگه مثل قبل  خوب نیست واقعاً مخصوصاً برای زندگی ، افسردگیت رو هم باید روش کار کنی 

پناهندگی هم اصلا خوب نیست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

باید مطمئن بشی اون پسر هم تو رو برای ازدواج میخواد اگه نه اصلا وقتتو برای اون تلف نکن  ما یکی ...

ظاهرا اون نمیخواد ولی من تلاش میکنم واسه بدست آوردنش. وگرنه مهاجرت در کل از ته قلبم باب میلم نیست و یجور فراره💔

😅 همینجا هم وضعیتم همینه. تو یه طبقه دیگه تنها زندگی میکنم و حتی خانوادمو روزی یه بار به زور میبینم

مهم نیست که ببینیشون یا نه ، اینکه ته دلت میدونی اگه بخوای و احتیاج داشته باشی کسی هست که بری پیشش خیلی مهمه . حتی اگه الان حسش نکنی 

من خودمم زیاد اهل رفت و آمد نبودم ولی الان که رفتم شهر غریب خیلی حسش میکنم ، اینکه کسی رو داشته باشی حتی اگه نخوای ببینیش بازم یه جور امنیت ذهنی و آرامش  بهت میده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ظاهرا اون نمیخواد ولی من تلاش میکنم واسه بدست آوردنش. وگرنه مهاجرت در کل از ته قلبم باب میلم نیست و ...

ببین عزیزم اول از همه رو افسردگیت و روحیت کار کن این از همه مهمتره تحت نظر یه مشاور روانشناس خوب باش ضرر نمیکنی احساسی راجع به این جور مسائل تصمیم نگیر 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚