2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر همه ی رفتار یکسانی باهات دارن پس مشکل از خودته ولی منظورم نیس ک شما احمقی مثلا منظورم اینه راحت بهشون اجازه میدی هر توهینی بهت بکنن بگرد ببین کدوم رفتارت باعث شده کسی اجازه توهین به خودش بده. 

اگر همه ی رفتار یکسانی باهات دارن پس مشکل از خودته ولی منظورم نیس ک شما احمقی مثلا منظورم اینه راحت ...

من اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم

مثلا دوستام بهم میگن تو مظلومی خیلی ناراحت میشم 

چی کار میکنی بهت میگن احمق ؟ 

کآری نمیکنم کلا چون نمیتونم از خودم دفاع کنم و بلد نیستم‌با کسی دعوا کنم خیلی اذیت میشم همش این مشکلمو دوستام هی میزنن تو سرم

من اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم مثلا دوستام بهم میگن تو مظلومی خیلی ناراحت میشم 

یجورایی متوجه شدم مشکلت چیه شما کمبود اعتماد بنفس داری و باید تقویت کنی این چیز رو. 

یجورایی متوجه شدم مشکلت چیه شما کمبود اعتماد بنفس داری و باید تقویت کنی این چیز رو. 

چطوری؟

و اینکه من مثلا وقتی با یکی بحث میکنم اون هر چی دلش میخواد بهم میگه اما من مثل بچه ها رفتار میکنم و بعد همش تو خودم میریزم هی خمش ناراحتم و افسرده میشم

چطوری؟ و اینکه من مثلا وقتی با یکی بحث میکنم اون هر چی دلش میخواد بهم میگه اما من مثل بچه ها رفتار ...

باید از روانشناس کمک بگیری  واگه شرایطشو نداری ویدیوهای آموزشی تو یوتیوب ببینی و چیزایی ک میگن رو عمل کنی و کم کم اوکی میشی. 

کآری نمیکنم کلا چون نمیتونم از خودم دفاع کنم و بلد نیستم‌با کسی دعوا کنم خیلی اذیت میشم همش این مشکل ...

منم اینجوری ام و جدیدا دارم سعی کنم از خودم دفاع کنم حتی اگه به قیمت ناراحت کردن و از دست دادن آدمها تموم بشه 

با اینکه آدمها ازم دلخور میشن ولی خیلی حس و حال بهتری دارم نسبت به وقتی که خودخوری میکردم 

اما نمیتونم اینو بهت توصیه کنم چون عواقب داره 

اما اگه بتونی یاد بگیری محترمانه از خودت دفاع کنی خوبه