2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارا بیان لطفن🤭

203 بازدید | 29 پست

سلام. شما عروس هلندیتون تو خونه ازاده؟ واسه اب و غذاش چی کار میکنید؟

ممنون که کمکم میکنید.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه روزی دو ساعت یکساعت صب یکساعت عصر میارم بیرون چون میره اذیت میکنه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه روزی دو ساعت یکساعت صب یکساعت عصر میارم بیرون چون میره اذیت میکنه 

واسه ما روزی یه ساعت سر جمع تو قفسن😄

همش ازادن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من موقع ناهار شام صبونه در قفسش باز میکنم میاد پیشم بهش غذا میدم

عادت کرده تا سفره پهن میکنم بازش نکنم جیغ میزنه 😅

یکم بازی میکنه بعد میبرمش قفس

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

سلام من دوتا دارم فندق و تینا  تو قفسن غذاشونم ارزن و تخمه کتان و تخم آفتابگردان دلم نمیاد آز ...

مرسی گلی

منم تخم کتان و ارزن و تخمه میدم

تخم مرغ و درت و هویج ام دوست دارن

سلام من دوتا دارم فندق و تینا  تو قفسن غذاشونم ارزن و تخمه کتان و تخم آفتابگردان دلم نمیاد آز ...

خواهر پر که خوبه

دستشویی میکنن اونش بده🥴🥴🥴

واسه ما روزی یه ساعت سر جمع تو قفسن😄  همش ازادن

چند تا داری

بر من یه دونس منم درو پنجره رو میبندم بعد ازاد میزارم .مخصوصن موقع سفره پهن کردن عادت کرده باید بیاد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نه آزاد نیست  روزی دو سه ساعت آزاده برای غذاشم خودشون میرن تو قفس

چه خووب

خودشون میرن داخل؟؟

منم از امروز میخوام امتحان کنم ببینم خودشون میرن تو قفس

دیشب دیدم یکی گفت خودشون میرن میخورن و دوباره میان بیرون. جالب بود برام

اکثر اوقات آزادن ولی موقع غذا و آب تو قفس ان

خودت میزاری تو قفس یا خودشون میرن.

درِ قفس و باز میزاری،؟

عروس هلندی مرحومم همیشه آزاد بود تو خونه  توی خونش آب و غذا داشت خودمم توی نعلبکی هم آب و غذا ...

منم تو سینی براش اب و غذا میزارم ولی وقتی میخوره و پر میزنه. همه ی پوست ارزنا پخش میشه رو فرش.

هی باید جارو بکشم. 

میخوام از جاروی دم به دقیقه ای  خلاص شم🤭