narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7272 عنوان چشه مگه 61 بازدید | 8 پست رشته حسابداری چشه همه ازش بد میگن خیلی نامردیننن بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 1402/06/02 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7272 یعنی چی بد میگن؟چی میگن؟ چه میدونم خوب نیستو اشباح شدهو ناخشه حقوق نداره چرته سحته همش ریاضیه .... بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
زیرسایه_مولاعلی عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 2748 بد نیست فقط اشباع شده من ارشدشو گرفتم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7272 بد نیست فقط اشباع شده من ارشدشو گرفتم اره همه همینم میگن من میگم مگه مهمه اشباح شده شغلش که زیاده! بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
زیرسایه_مولاعلی عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 2748 اره همه همینم میگن من میگم مگه مهمه اشباح شده شغلش که زیاده! سطح شغلهایی که برا حسابداری میخوان اومده پایین الان هم که همه رشته ها ی دوره آزاد حسابداری و نرم افزارهاش میرن ادعا میکنند حسابدار هستن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
پادشاه_شنی عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1413 چه میدونم خوب نیستو اشباح شدهو ناخشه حقوق نداره چرته سحته همش ریاضیه .... اشباع که شده خب خیلیا حسابداری خوندن بیکارن اشباع شدن یعنی همین دیگه پرنسس بابامم💝
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7272 سطح شغلهایی که برا حسابداری میخوان اومده پایین الان هم که همه رشته ها ی دوره آزاد حسابداری و نرم افز ... اره خب ولی من واقعا بهش علاقه دارم ..... بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7272 اشباع که شده خب خیلیا حسابداری خوندن بیکارن اشباع شدن یعنی همین دیگه فکر میکردم کار برا حسابداری زیاده بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون