yeaftabgardon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 171 عنوان گربمم 82 بازدید | 9 پست میشه اگه کسی چندشش میشه نخونه؟گربم بچه هاشو سقط کرده فک کنم چندروز همش بی حال بود من فکر کردم میخواد زایمان کنه امروز از صبح خونریزی میکنه بچه هاش بزرگ شدن😭 چیکاررباید بکنم نه تو این کوفتی دامپزشکی هست 1402/06/02 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4441 آخی دلم سوخت من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
yeaftabgardon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 171 الهی کورتاژ کرده انگاار همش نفس نفس میزنه قلبم میخواد بترکه💔
yeaftabgardon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 171 دامپزشکی نیست؟ نیست خدا لعنتشون کنه تو این روستای کوفتی هیچی نیست که من بتونم این بچه رو ببرم ...
م_ه_ر_ب_ا_ن_و عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 6107 نیست خدا لعنتشون کنه تو این روستای کوفتی هیچی نیست که من بتونم این بچه رو ببرم ... ببین بعضی دامپزشکیا ویزیت انلاین و تصویری دارن و تلفنی اینستا سرچ کنچند تا دیدم ولی ندارم و یادم نیست کیا بودنسرچ کن پیدا میکنی
yeaftabgardon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 171 ببین بعضی دامپزشکیا ویزیت انلاین و تصویری دارن و تلفنی اینستا سرچ کن چند تا دیدم ولی ندارم ... الان میرم چک میکنم
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4441 :((میشه براش دعا کنید لطفا حتما عزیزم 🥺🎈💞 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈