2777
2789
عنوان

پسر سه سالم حس میکنم یکم لوس شده

317 بازدید | 15 پست

خیلی با ناز حرف میزنه همش میگه مامان بغلم. کن مامان بابا بوسم کنید بعد بیخودی میگه میترسم ک جلب توجه کنه

یا اینکه میگه گناه دارم 

یا تا هر چی میشه میگه گریه میکنما

دو سالو یازده ماهشه

من خیلی محبت میکنم خیلیم مهربونه دائم میاد نازم میکنه بوسم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لوس بازی نیست اینا.

پا به پاش باش، عیب نداره.

دختر منم ۴/۵ سالشه ازین کارا میکنه.

گاهی بچگونه حرف میزنه، منم باهاش همراهی میکنم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
داداش منم ۲ سال و ۳ ماهشه تازه ناز کردناش شروع شده چشماشو نازک میکنه یا میگه مامان بغل  یکم ...

توروخدا کتکش نزنینا 

گناه داره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دخترم ۲ سال و ۹ ماهشه 

دیشب میگفت ناراحت میشم کار خونه میکنی ، باید منو بغل کنی ،نباید باشگاه بری دلم برام تنگ میشه ، نباید. من و بابا دوتایی بیرون بریم دلم تنگ میشه ،خیلی عذاب وجدان گرفتم ، دیگه شاید باشگاه نرم ، با بغض همه رو گفت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دخترم ۲ سال و ۹ ماهشه  دیشب میگفت ناراحت میشم کار خونه میکنی ، باید منو بغل کنی ،نباید باشگاه ...

ای خدا دخترا خیلی نازن،  حالا پسره من دیشب رفتم بغلش خوابیدم میگه مامان برو اشپزی کن نمیخواست پیشش بخوابم

بچه ها خیلی عزیزن خیلیییییییییییییی

من عاشق دختر بودم ولی همش میگم پسر داشتنم خیلی لذت بخشه

توروخدا کتکش نزنینا  گناه داره

چون فضوله از همه کتک میخوره

دلم خیلی براش میسوزه

تنها کاری ک میتونم بکنم اینه که خودم باهاش خوب باشم بهش خوراکی بدم ارومش کنم

خیلیییی فضوله یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی حتی بقیه رو گاز میگیره میزنتشون

پسر ۳ساله منو ببینی چی میگی لوس به تمام من تنها بچه بوده تو فامیل دیگه خیلی عزیز کردس

پسر منم خیلی از دو طرف بهش محبت میکنن تو ما اولین نوه و نتیجس خاله هامو خواهر برادرم مامان بابام خیلی لوسش میکنن تو خانواده ی شوهرمم از همه کوچیکتره خیلی دوسش دارن حسابی لوس شده گاهی خودم بهش حسودی میکنم انقدر همه دوسش دارن محبت میکنن😅😅😅

چون فضوله از همه کتک میخوره دلم خیلی براش میسوزه تنها کاری ک میتونم بکنم اینه که خودم باهاش خوب با ...

کیا کتکش میزنن؟ آخه بچه دو ساله کتک زدن داره؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !