2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق شدم

اما بازم روشنفکری - استقلال کامل مالی و عاطفی داشتن  - شغل و درآمد بالا و خوب - تحصیلات بالاتر از خودم - چهره و هیکل خوب - خانواده ی تحصیل کرده با وضعیت مالی مناسب که وابستگی به همسرم نداشته باشن 

بچه نخواستن - مذهبی نبودن 

برام مهم بود

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ایمان اخلاق  قد پول زیبایی 

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

تحصیلات بالا و مستقل و متکی ب خود...چهره و هیکل خوب..ایمانش

من فکر همه چی و کردم جز خانواده...بنظرم اصلی ترین و مهم ترین چیز خانوادشه پسره رو بنداز دور خانوادش و بشناس...چون هرجور ک اونا رفتار کنن ۹۰ درصد اونم همینجوریه..زمان برد تا ب تفاهم رسیدیم پشیمون نیستم...اما شاید یکی نتونه کنار بیاد باید بدونه 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

ایمان برام خیلی مهم بود و خوش خلقی

تحصیلات و شغلش هم مهم بود و از اون مهمتر اینکه کلا ادم با عرضه و قابل اتکایی باشه 

هدف داشته باشه و بفکر رشد و پیشرفت باشه تا بتونیم با هم زندگی رو پیش ببریم 

شرایط شغلی منو هم باید درک میکرد

خانواده هم جز معیارهام بود