اما بازم روشنفکری - استقلال کامل مالی و عاطفی داشتن - شغل و درآمد بالا و خوب - تحصیلات بالاتر از خودم - چهره و هیکل خوب - خانواده ی تحصیل کرده با وضعیت مالی مناسب که وابستگی به همسرم نداشته باشن
بچه نخواستن - مذهبی نبودن
برام مهم بود
یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️ ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود. تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙
تحصیلات بالا و مستقل و متکی ب خود...چهره و هیکل خوب..ایمانش
من فکر همه چی و کردم جز خانواده...بنظرم اصلی ترین و مهم ترین چیز خانوادشه پسره رو بنداز دور خانوادش و بشناس...چون هرجور ک اونا رفتار کنن ۹۰ درصد اونم همینجوریه..زمان برد تا ب تفاهم رسیدیم پشیمون نیستم...اما شاید یکی نتونه کنار بیاد باید بدونه
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁