2777
2789
عنوان

سطح توقع

158 بازدید | 13 پست

بچه ها اگه شوهرتون رفته باشه یه شهر دیگه براس سه روز،و یکساعت با محل زندگیتون فاصله داره...و کلا توی شهر غریب باشی ک کسی نداشته باشی و تنها باشی.بچتون اسهال شدید بگیره توقع دارید کارش رو ول کنه برگرده یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واسه اسهال نمیکشونمش بیاد 

اسنپ بگیر بچه رو ببر دکتر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه دچار مشکل نمیشیم..اون میگه توقعت زیادیه

شوهرمن که کارش  شهر خودمون هست وظهرا برمیگرده..اگر صبح بخوام ببرم خودم بچمو میبرم دکترکه نخواد مرخصی بگیره.برای مرخصی هم اصلا مشکلی نداره راحت میتونه مرخصی بگیره..ولی  نیازی نمیبینم اونم بیاد،من خودم میبرمش...اگر عصر باشه باهم میریم

پارسا پسرمامان😍
شوهرمن که کارش  شهر خودمون هست وظهرا برمیگرده..اگر صبح بخوام ببرم خودم بچمو میبرم دکترکه نخواد ...

شايدم توقع من زیادهست نمیدونم...آخه اسهال خیلی سخته الان من اصلا نتونستم بخوابم همش بیدارم مرتب میکرم و پمپرز عوض میکنم...همش میترسم آب بدنش کم بشه...