2777
2789
عشقم چن سالته حداقل بفهمم ازم بزرگتری چیزی  یه را حلی جلو رام بزاری منم دربیام از این چاه کوفت ...

۲۲

البته میدونی ب نظرم ب سن نیست یهو میبینی ی بچه پنج ساله از من و شما بیشتر می‌فهمه و تعریف از خود نباشه همه میگن مث روانشناساس حرفام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب حس و حال مزخرفی دارم

اروم و قرار ندارم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

ببین خلاصه داستان از این قراره که یکی از پسرای فاميل ۶ سال عاشقم بود و بنا به دلایلی ته این داستان رسیدن نبود تازگیا ازدواج کرد و عروسی گرفت

تو عروسی دوست صمیمی پسره هم بود که هی زل میزد بهم 

منم دختری مغرور و غدم جوری که کسی جرات نمیکنه تو روم نگاه کنه تعريف از خود نباشه از لحاظ ظاهری عالی ام ولی اصلا تا الان که ۲۰ سالمه با هیچ پسری رابطه عاطفی برقرار نکردم چون بع نظرم آخرش هیچیه در حالی که درخواست زیاد داشتم از طرف پسرا

ولی این بار برا اولین بار از پسره خوشم اومد و منم تو عروسی تمام کاراش رو زیر نظر گرفتم تا اینجا اوکیی؟

منم دلم گرفته...

هوم زندگی چرته 

از قبر میترسم وگرنه میمردم 

ولی زندگیو دوس دارم اینجوریشو نه 

دلم میخاد یروز عادی و بدون غم داشته باشم 

هیچکس پیشم نیست 

خانوادم نیستن 

شوهرم نیست 

نه دوستی نه فامیلی هیچی 

اصلا نمیدونم این زندگی ب چ دردی میخورا

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
ببین خلاصه داستان از این قراره که یکی از پسرای فاميل ۶ سال عاشقم بود و بنا به دلایلی ته این داستان ر ...

آره عزیزم منم این حسو تجربه کردم و خوشحالم ک بله دوتامون کراش زدیم خواهر!

بقیشو بگو..

هوم زندگی چرته  از قبر میترسم وگرنه میمردم  ولی زندگیو دوس دارم اینجوریشو نه  دلم ...

خب ببین خودت باید برای خودت تلاش کنی به خدا که هیچکس دلش برای شما نسوخته تو یه خودتو داری یکی خداتو‌ بقیه فقط به فکر خودشونن مرگ و اینا چرته خود ک..شی و ..بزار کنار بچگوونس..

خب ببین خودت باید برای خودت تلاش کنی به خدا که هیچکس دلش برای شما نسوخته تو یه خودتو داری یکی خداتو‌ ...

نمیشه نمیزارن 

من ادم ضعیفی نیستم 

از همون بچگیم بزرگ شدم بچگی نکردم 

خیلی چیزارو تحمل کردم 

هر درد و رنجیو بگی تحمل کردم 

خسته شدم ولی نمیشه درستش کرد 

پسره از لحاظ مالی و ظاهری از من خعلی پایین تره

ولی نمیدونم چرا به دلم نشسته

پدرم خعلی هوامو داره و خاستگارای زیادی رو رد کرده میگه تو دختر خودمی و هنوز قراره پیشم باشی

میخوام بگم که اوکی دادن پدرم برا اون پسره ناممکنه

خلاصه تو عروسی تمام کاراش و رو زیر نظر گرفتم ببینم مالی هم هس یا ن

وقتی می‌رقصید هی با دست به من اشاره میکرد و با آهنگ میخوند 

منم مثل همیشه به پسره کلا بی توجه بودم ولی یه چشم دنبالش بود

.....

پسره از لحاظ مالی و ظاهری از من خعلی پایین تره ولی نمیدونم چرا به دلم نشسته پدرم خعلی هوامو داره و ...

خب ببین اول از همه باید فهمید توی اون عروسی که بودید یا حالا عروسی هایی که رفته فقط به شما توجه کرده یا نه خیلی ببخشید یهو هی.ز نباشه چون به نظر من یکم بی احترامی نباشه هو..له..

ببین اگه عشق و دوست داشتن باشه که اوضاع مالی مهم نیست ولی خب برای من به شخصه مهمه،

خب ببین اول از همه باید فهمید توی اون عروسی که بودید یا حالا عروسی هایی که رفته فقط به شما توجه کرده ...

نمیدونم ولی تو عروسی یه دختر اومد دستشو بگیره برا رقص پسش زد

ولی نمیدونم پسره ه یزه یا نه ولی به قیافش نمیخورد

یا مثلا اول عروسی دوستش بلندش کرد که برقصه گقت اینجا زن و به نشسته نمیخوام برقصم بعدش دیگه یخش باز شد و رقصید

کلا مغزم ارور داده نمیدونم چی درسته چی غلط