2777
2789
عنوان

آه مظلوم

310 بازدید | 18 پست

تا حالا تواطرافتون دیدین آه مظلوم بگیره؟من دیشب سرهیچی شوهرم تاحدمرگ کتکم زد نفرینش کردم امشب یه گرفتاری بزرگ مالی براش پیش اومده میگه آه توگرفته 

چرت میگه خودش گند زده انداخت گردن تو .وگرنه کدوم اه کدوم ناله

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دیدم. شوهرم بهم میگفت نازا بعد ازمایش داد دید خودشم مشکل داره. ولیچه فایده همه اه کشیدنا به ضرر خودمونه

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.

تشریف بیارم پیشت یه چند تارو نفرین کنی 

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

به کارما باور دارم یجوری زمین بخوره طرف بیا و  ببین زیاد پیش اومده

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کتکت هم نمیزد این گرفتاری براش بوجود میومد خودش یکاری کرده گیر افتاده هیچ ربطی به اه ونفرین نداره 

هیچ کس با دعا نیومده که با نفرین بره 

اینو یادت باشه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

انشاالله درس بگیره و گرفتاریش حل بشه این گرفتاری مالی برا شماهم مشکل ساز میشه

بهش بگو بله درس بگیر اه مظلومه و چند وقت هم قهربار تا توبه کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تشریف بیارم پیشت یه چند تارو نفرین کنی 

یک بار هم خیلی کتکم زد تا یک هفته درست نمیتونستم راه برم نفرینش کردم الهی دستت بشکنه باموتور تصادف کرده بود دستش ازشکسته بود

😢😢کتکت زد

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...