2777
2789

مصنوعی 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه چهره طرف طبیعیه اتفاقا

پس چرا میگی عروسکی شده 

منظورت اینه طرف چهرش عروسکیه یعنی ظریف و خوشگله دماغ کوچولو چشمای درشت مژه های پر

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
پس چرا میگی عروسکی شده  منظورت اینه طرف چهرش عروسکیه یعنی ظریف و خوشگله دماغ کوچولو چشمای د ...

ارع منظورمو بد رسوندم ... منظورم از عروسکی شده اینه. که طرفو بعد چند سال که بزرگتر شده و تغییر کرده دیدن گفتن عروسکی شده 

ارع منظورمو بد رسوندم ... منظورم از عروسکی شده اینه. که طرفو بعد چند سال که بزرگتر شده و تغییر کرده ...

همین دیگ خوشگل و ظریف شده یعنی