2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 14 پست

هفته شیشم بارداری هستم اخرای هفته شیش دکتر واسم سونو نوشته(اولین سونو) باید انجام بدم به نظرتون تو این سن بارداری سونوی واژینال ازم میگیرن یا سونوی شکمی؟ یکم میترسم از سونوی واژینال

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اولین سونوم واژینال بود تا آخرش هم چند بار انجام دادم بخاطر طول سرویکس

نمیدونم والا شایدشرایط شما ویژه بوده واصلاح دراین بوده انجام بدی ولی نمیدونستم توبارداری انجام میدم چون نه خودم نه اطرافیان همچین چیزی پیش نیومده

هفته شش برای سونو قلب زوده من شش هفته رفتم قلب دیده نشد هشت هفته سونو واژینال دادم جنین قلب داشت

کلا سونو واژینال دقیق تره. قلب جنین هم واسه بعضیا زودتر تشکیل میشه واسه بعضیا دیر تر ولی همین که بری سونو بهت بگه قلبش تشکیل نشده باعث میشه استرس بگیری خودمم نظرم این بود که دیر تر سونو بدم ولی خب دستور پزشکه دیگه

کلا سونو واژینال دقیق تره. قلب جنین هم واسه بعضیا زودتر تشکیل میشه واسه بعضیا دیر تر ولی همین که بری ...

آخه زودتر بری خدا نکرده بگه قلب تشکیل نشده خیلی استرس به آدم وارد میشه من باز اول خیلی گریه کردم گفت جنین دفورمه و قلب نداره من یکسال و نیم منتظر بودم 

آخه زودتر بری خدا نکرده بگه قلب تشکیل نشده خیلی استرس به آدم وارد میشه من باز اول خیلی گریه کردم گفت ...

آره منم آدم استرسی هستم البته سونوم شیش شهریوره تا اونموقع میشم شیش هفته و شیش روز شاید قلبش تشکیل شده باشه تا اونموقع

سلام دوستان عزیز خوبین؟ من خداروشکر بارداریم مثبته و بتا دوروز پیش 1539 بود الان 4772 شده بنطرتون چن ...

سلام عزیزم برو تو سایت ماماسایت تاریخ آخرین پریودیتو وارد کن سن بارداریتو بهت میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز