2777
2789
عنوان

زنان آلفا

593 بازدید | 20 پست

به نظرمن آلفا بودن به معنای سالم و متعادلش برای خانومهای جامعه اهمیت داره و باید به طور طبیعی بخشی از وجودشون باشه (نه اینکه فیلم بازی کنن)... شاید تعاریف زرد اینترنتی شخصیت آلفا رو درست معنی نکردن. ولی زنانگی که در طول تاریخ باعث رشد خانواده ها و نسلها شده یک زنانگی آلفا بوده.

نظر شما چیه؟ 

آلفا و سیگما دو چیز مزخرف

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلفا و سیگما دو چیز مزخرف

برای مربی ها نون تولید کرده

میان چرت و پرت میگن پسر بچه ها ۱۶ ،۱۷ ساله میرن دوره میگیرن که الفا و سیگما شن که دختر جذب کنن،اخرم فقط اون مربی برد میکنه😂

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
برای مربی ها نون تولید کرده میان چرت و پرت میگن پسر بچه ها ۱۶ ،۱۷ ساله میدن دوره نیگیرن که الفا و س ...

بعد همینا یه پسر یا دختر ببینن از خود بی خود میشن 

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
بعد همینا یه پسر یا دختر ببینن از خود بی خود میشن  

اخ گفتی،خیلی سمن 

فیلم ها مربی هاشون رو دیدی؟میشه ساعت ها خندید بشون

صداشونو کلفت میکنن و میخوان بگن خشنن

اخ گفتی،خیلی سمن  فیلم ها مربی هاشون رو دیدی؟میشه ساعت ها خندید بشون صداشونو کلفت میکنن و میخ ...

برای مربی ها نون تولید کرده میان چرت و پرت میگن پسر بچه ها ۱۶ ،۱۷ ساله میرن دوره میگیرن که الفا و س ...

جالبه اصلا اطلاعی از این چیزا نداشتم که شما میفرمایید... گفتم تعاریف زرد اینترنتی و بازاریش زیاد شده متاسفانه و سوال من درمورد اقایون نبود اصلا. اتفاقا برای خانومای جامعه بود که آسیب پذیر تر هستن و به قدر کافی قربانی ناآگاهی خودشون شدن...

به صورت تجربه شخصی هم اگه نگاه بندازیم، توی قشرهای مختلف جامعه، خانواده های موفقتر و سالمتر با مادران هدفمند و متعهدی پیوند خوردن... معنی صحیح و متعادل زن آلفا رو نمیشه توی چهارصفحه اینترنت پیدا کرد.

جالبه اصلا اطلاعی از این چیزا نداشتم که شما میفرمایید... گفتم تعاریف زرد اینترنتی و بازاریش زیاد شده ...

الفا و بتا و گاما و سیگما و...کلا زردن،روانشناسی درست حسابی این حرف هارو تایید نمیکنه،اونم با این پیشرفت،هر ادمی جوریه، شخصیت ها متفاوته و خانم ها باید مستقل باشن از حقوقشون اگاه باشن،دیگه دسته بندی کردن به الفا و بتا و گاما فکر نکنم مورد تایید روانشناس های درست درمون باشه

برای مربی ها نون تولید کرده میان چرت و پرت میگن پسر بچه ها ۱۶ ،۱۷ ساله میرن دوره میگیرن که الفا و س ...

چقدر غم انگیزه اینی که میگید...

توی معابد یونانی سه هزارسال پیش زنانگی آلفا برای سلامت تربیت فرزندان و قدرت گرفتن شوهراشون توی کسب و کار و‌ جنگ و غیره آموزش داده میشد، اونوقت اینها تا این حد نبدیلش کردن به یه سری ادا اطوارهای بچه گونه؟

پس اصلا معنی زن آلفا هنوز توی ایران شایذ درست تعریف نشده چه برسه به اینکه زنها بخوان آموزش درستی ببینن :)

چقدر غم انگیزه اینی که میگید... توی معابد یونانی سه هزارسال پیش زنانگی آلفا برای سلامت تربیت فرزندا ...

سرچ کن مرد الفا،تو اینستا 

متوجه میشی چه خبره

الفا و بتا و گاما و سیگما و...کلا زردن،روانشناسی درست حسابی این حرف هارو تایید نمیکنه،اونم با این پی ...

شاید ذهن آدم بترسه از اینکه برچسب بخوره و توی یه دسته بندی ضعیفتری قرار بگیره.. رسانه هم کمک کرده این کلمات بیمزه و بازاری بشن...

ولی قدمت این کلمه همونطور که از اسمش مشخصه به یونان باستان برمیگرده و فارغ از اینکه اسمش چیه، توی پیشرفته ترین تحقیقات تیمی که توی همین ایران امسال روی زنان آسیب دیده انجام شده نتایج نشون داده چقدر از ویژگیهایی که هزاران سال پیش به تجربه به دست اومده دور بودن بخاطر ناآگاهی و ترس و تربیت و ...

پس شما موافق استقلال (فکری، عاطفی، مالی...) زن هستید اینطور که متوجه شدم و حتما خودتون هم اینطوری هستید. مرسی از نظرتون😊

شاید ذهن آدم بترسه از اینکه برچسب بخوره و توی یه دسته بندی ضعیفتری قرار بگیره.. رسانه هم کمک کرده ای ...

خواهش میکنم

اما قرار نیست هر چی از قدیم بوده باشه هنوزم کاربردی باشه

قدیم وضعیت زنان افتضاح بوده،الان اوضاع فرق داره این مفاهیم دیگه درست نیستن به نظرم