2777
2789
عنوان

کمردرد شدید

85 بازدید | 9 پست

کمردرد شدید دارم دکتر رفتم برام لیزر مگنت و طب سوزنی تجویز کرد کسی از با این روش‌ها مشکلش حل شده باشه ۱۰ جلسه تجویز کرد ۴ جلسشو رفتم اما هنوز دردام خوب نشد چیکار کنم ام آر آی هم نوشتم ام آر آی  دو هفته دیگه نوبتمه

این نوار عصب و عضله هم گرفته گفته سیاتیک خفیف داری

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علایم کمر دردتون چی بوده؟؟به پاتونم میزده؟؟

آره پادرد هم داشتم

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
خوب میشه ادامه بده   دستگاه تکار  شاک ویو  هایتون  هم اگه داره اینا هم استفا ...

انشاالله که خوب بشم

منم الان چهار روزه کمر درد و پا درد شدید دارم ولی نرفتم دکتر فکر میکنم خوب میشه خودش انشاالله شما ...

عزیزم منم از زمستون این دردو داشتم نرفتم تا اینکه شدید شد

ججلسه ای چقدر میرید  فیزیوتراپی

جلسه ۳۵۰ هزار تومان ۱۰ جلسه نوشت