2789
عنوان

شوهر نفهم

143 بازدید | 5 پست

خانما ببینید من چندوقت خیلی بی حوصلم احتمالا کم خونی دارم چون پریودیمم خیلی خون ریزی دارم همش شوهرم میگه بچه دوم ما وضعمون متوسط اما مستاجریم شوهرمم صبح تا شب نیست منم میگم تازه دخترم ۴ ساله شده بزار ی نفس راحت بکشیم همین یکی بسه بزار یکم بخودم برسم الان قهر کرد شما میگین من با این بشر چیکار کنم؟؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
یکی داری بسه عزیزم اصلا زیر بار نرو من اشتباه کردم دومی اوردم واقعا اولی بزرگ شد گفتم خوبه راحتم الک ...

چقدر فاصله سنی دارن؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی پنج سالشه دومی یک سال و دو ماه

ستا میگذره؟؟؟باهم بازی نمیکنن؟؟میشه یکم از شرایط خونتون بگین؟

ستا میگذره؟؟؟باهم بازی نمیکنن؟؟میشه یکم از شرایط خونتون بگین؟

والا عزیزم فقط میتونم بهت بگم بدبختی های من زیاد شده جفتشون خیلی شلوغن واقعا وقت واسع خودم نمیمونه یکم از زندگی لذت ببرم ، توام سعی کن زیر بار نری الکی بگو سال دیگه