2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط از ۱۰ تا ۱۸ پریودی باید اقدام کنید یک شب در میون بیخود از روز سوم خودتون اذیت نکنید

ده روز بعد از تمون شدنش

یا ده روز بعد از شروعش🙊

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

از روز هشت تا هجده پری اقدام کن چه هرشب چه یک شب درمیان 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

سلام عزیزم

ما گروه پرسش و پاسخ زنان داریم و یه کارشناس مامایی هم همه ساعته جوابگوی سوالاتمون هست و خیلیا زیر نظرش توی همین گروه باردار شدندتمام اقدامی ها هم همینجا هستند.

اگر دوست داشتی شما هم عضو شو.

https://rubika.ir/joing/DBJHIEHA0RBAVZIWFAPFMFLYVGXKOXRT

عزیزم یعنی ۸ روز بعد پاکی یا ۸ روز از روز اول شروع پریودی

یعنی یک روز بعد پاکی 

اگه پریودیت هفت روزس و دورت ۲۸ روزس 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز