2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خانه دارم ـ

تازه شروع کردم سکه پارسیان بخرم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

وام برداشتم دارم قسطاشو میدم هیچی برام نمیمونه 

با وام طلا خریدم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
مجوز چه کاری 😍 شما که شاغلین خیلی راحت تر میتونید پس انداز کنید که

دکتر دامپزشکم مجوز داروخونه یا مرکز واکسیناسیون  اگه خدا بخواد ۲تاشو درخواست دادم ببینم کدومو قبول میکنن.

بخدا هییییچ همش خرج میشه‌‌.کلا پس اندازم بلد نیستم همشو خرج بچه ها میکنم نمیتونم بگم نه بهشون 

گمشده در رویا...❤
اول باید از مقدار کم شروع کنید تا انگیزه بشه براتون 

اره قصد دارم از این ماه پس انداز کنم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
حیفه جمع کن 

نه سرم خورده به سنگ دیروز رفتم دندون پزشکی یه پسره اومد دکتر گفت ۳۵۰۰عصب کشیه ۳۵۰۰روکش باخودم فکرد کردم اگه من بودم باید دندونمو میکشیدم الان تصمیم گرفتم جمع کنم باهاش چیزی بخرم بتونم بعدا بفروشم دندون درست کنم 

دکتر دامپزشکم مجوز داروخونه یا مرکز واکسیناسیون  اگه خدا بخواد ۲تاشو درخواست دادم ببینم کدومو ق ...

به به خیلی عالیه موفق باشین

اما عزیزم بلاخره که چی 

کار میکنین یکم هم‌جمع کنید برای آینده 

خیلی عالیه  تا الان چقدر جمع کردین؟

۲تا خریدم تو دودماه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

به به خیلی عالیه موفق باشین اما عزیزم بلاخره که چی  کار میکنین یکم هم‌جمع کنید برای آینده&nbs ...

ممنون عزیزم   

میخوام سعی کنمممم فعلا واسه راه اندازی کارم پول باید خرج کنم رو روال که بیفته سعی میکنم پس انداز کنم اگه خدا بخواد.

گمشده در رویا...❤