naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 عنوان بارداری با منفی شدن بی بی چک 78 بازدید | 4 پست سلام خانمهای گلدوستان من ده روز از پریودم عقب افتاده امشب تست زدم منفی شدب نظر شما موقع تست زدم مناسب نبوده یا نه درسته؟؟ و خدایی که در این نزدیکیست 1402/06/01 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4883 آزمایش بده تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 آزمایش بده خیلی تو ذوقم خورد دلم نمیخاد آزمایش بدم عزیزم اولش فکر کردم مثبت انقد ذوق کردم بعدش دیدم رو خط سی هست و خدایی که در این نزدیکیست
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 خیلی تو ذوقم خورد دلم نمیخاد آزمایش بدم عزیزم اولش فکر کردم مثبت انقد ذوق کردم بعدش دیدم رو خ ... حالا فردا پس فردا صبح بزن ببین چی میشه بعد۱۰روزاگه میخاست نشون بده بی بی هم نشون میده نیاز ب ازمایش با بی بی منفی نیست خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 حالا فردا پس فردا صبح بزن ببین چی میشه بعد۱۰روزاگه میخاست نشون بده بی بی هم نشون میده نیاز ب ازمایش ... ی شب قبل تاریخ پریود دل درد کمردرد و پا درد شدید شدم ولی. پریود نشدماز اون روز دیگه این علائم نداشتم شبی است زدم اینم منفی شد و خدایی که در این نزدیکیست