2777
2789
عنوان

لکنت زبان

322 بازدید | 14 پست

پسر پنج ساله من متاسفانه لکنت داره امروز آ  اون روزا بود که خیلی گیر کرد و گفتار درمان بردم ولی نتیجه ای نگرفتم تا الان 

آنقدر حالم بده نمیدونم چیکار کنم 

همه راهرو رفتم نگرانم کاش تا وقت مدرسه درمان بشه 

بچه ها اصلا به حرفش گوش نمیدن چون طول میکشه جمله شو کامل بگه 

خیلی دلم میشکنه آنقدر زور میزنه تا حرفشو بگه کلی انرژی مصرف کنه آخرشم گوش نمیدن بقیه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتار درمانو قطع نکن

بگرد خوبشو پیدا کن 

حتتتما باید خودت تو خونه مثل گفتار درمان باهاش تمرین کنی وگرنه هییچ فایده ای نداره

روزی یک ساعت تو خونه باهاش اروم و شمرده و کلمه به کلمه و کشیده تمرین کن ازش بخواه برات داستان تعریف کنه باهمین روش.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسرمنم لکنت داشت

دیربه حرف افتاد وقتیم افتاد همش لکنت داشت

سه چهار سالگی تو اوجش بود ازهمون اوایل میبردیمش گفتاردرمانی

الان پنج سالشه خیلی بهتره فقط گاهی اوقات هول بشه یه کلمه اول جمله رو تکرار میکنه تا حرفش رو بزنه ولی درکل حرف زدنش عادی شده

این روزا هم تموم میشه نگران نباش 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

پسرمنم لکنت داشت دیربه حرف افتاد وقتیم افتاد همش لکنت داشت سه چهار سالگی تو اوجش بود ازهمون اوایل ...

پسر من پنج سالشه الان یعنی سه ماه دیگه میشه پنج 

ولی اثری از بهبودی نیست موقع استرس خیلی بدتر میشه

پسر من پنج سالشه الان یعنی سه ماه دیگه میشه پنج  ولی اثری از بهبودی نیست موقع استرس خیلی بدتر ...

پسر من دوماه دیگه ۶ سالش میشه

علت لکنتش هم فکر میکنم استرس و ترس و وراثت بود

چرا خیلی کارا کردیم از اب انار میگفتن خوبه یه سوره بود با زعفران و گلاب میگفتن بنویسید ابشو بهش بدید از دوسالگی گفتار درمانی میرفت تا پارسال، توی خونه کارت گرفته بودیم باهاش کار میکردیم اسباب بازی های موثر،یه کتاب بود برا اگاهی و اشنایی والدین با لکنت، و خیلی کارای دیگه...ولی اینکه توی حرفش نپرید و با علاقه گوش کنید تا حرفشو تموم کنه خیلی تاثیر داشت چون بچه علاقه پیدا میکنه به حرف زدن و هرچیم بیشتر حرف بزنه حرف زدنش روان تر میشه،به کسی هم اجازه ندید تمسخر کنه توی روحیه اش تاثیر میزاره

خداروشکر پسر من الان اصلا لکنت نداره،اگه گفتاردرمانی میبریدش دوره درمانشو کاامل کنید،و از تمرین توی خونه غافل نشید 

پسر من دوماه دیگه ۶ سالش میشه علت لکنتش هم فکر میکنم استرس و ترس و وراثت بود چرا خیلی کارا کردیم ا ...

و اینکه گرمی بدید بخوره توی همه غذاهاش چایی هاش زعفران بریزید تاثیر داره،توی تایپیک های قبلیتون دیدم دنبال دوزبانه کردن پسرتون بودید،این خیلی تاثیر داره ،بچه ها باهم متفاوتن شاید بچه شما تحت تاثیر دو زبان که قرار گرفته اینطوری شده،با یه گفتار درمان صحبت کنید کاملا براتون توضیح میده

تروخدا پیگیر کاراش باشید هر کی گفت خودش خوب میشه گوش ندید . منم ۴ سالگی لکنت داشتم خفیف گفتن خودش خو ...

الان  بعد زا گذشت یکی دو سال رویم تغییر کرده و دیگه اصلا مثل قبل افسرده نیستمو ادم شادی ام