2777
عنوان

رقیه یعنی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 41 پست
یا حصرت رقیه ب دلتنگیات قسمت میدم ک اجازه بدید خودتون میدونید دردمو🥺🥺🥺

یا دختر سه ساله ارباب دریابمون🤲🏻🖤🏴

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ب نیت حاجت رواییت گلم عرض ادب ب اربابمون🏴 بسم الله الرحمن الرحیم   اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ...

ممنون گلم🥲❤

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💔

ب نیت حاجت رواییت گلم عرض ادب ب اربابمون🏴

بسم الله الرحمن الرحیم  

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی العباس الحسین و سلام بر عمه جانمون خانومم حضرت زینب صبور قهرمان کربلای حسینم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یاامام حسین دستموبگیرنزار زندگیم خراب بشه نزارحالم بدترازاین بشه بهم یه خوشی بزرگ بده  خدایاقس ...

ب نیت حاجت رواییت گلم عرض ادب ب اربابمون🏴

بسم الله الرحمن الرحیم  

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی العباس الحسین و سلام بر عمه جانمون خانومم حضرت زینب صبور قهرمان کربلای حسینم 

گلم نذر چهل شهید و تا حالا انجام دادی؟

خوندم🖤

حاجتت روا بحق بی بی رقیه سلام الله علیها 🤲🏻🖤🏴

سلام نازم  ۷ مرتله دهای نادعلی و بخون من ب معجزش ایمان دارم  چشم بشرط لیاقت دعاگوتم خواه ...

دستت درد نکنه باشه میخونم الان

تورو خدا دعام کن عزیزم خیلییی محتاجم سر نماز دعاکن😔

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

دستت درد نکنه باشه میخونم الان تورو خدا دعام کن عزیزم خیلییی محتاجم سر نماز دعاکن😔

چشم حتما حتما خبر حاجت رواییتو بهم بده چون مطمئنم حاجت  روا میشی 

خانومم با دستای کوچولوش گره های بزرگی و وامیکنه فداشبشم

ممنون نازنینم الهی حاجت روا شی ب حق محمد و ال محمد(ص) 

قربون محمد و آل محمد 😭🤲🏻🖤

الهی امین خواهرم همه باهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها

چشم حتما حتما خبر حاجت رواییتو بهم بده چون مطمئنم حاجت  روا میشی  خانومم با دستای کوچولوش ...

الهی امییینننننن بحق حضرت زهرا(س) تورو خدا حضرت رقیه حاجت منو بده حاجت استارترو بقیه هم بده🥺

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

نه عزیزم، نمیدونم چطوریه 

چله سوره یاسین بگیر هر روز روزی یک مرتبه سوره مبارکه یاسین و بخون و هدیه کن ب هر روز یک شهید اسامی شهدا رو هم اگه میخوای بهت بدم 

خودم خواب دیدم سوره مبارکه یاسین حاجت میده و خودمم فک کنم اخرین روز چله حاجت گرفتم هیچوقت ناامید نشو تا اخرین لحظات هم خدا هست

الهی امییینننننن بحق حضرت زهرا(س) تورو خدا حضرت رقیه حاجت منو بده حاجت استارترو بقیه هم بده🥺

ای جونم ، الهی امین😍😍😍 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🖤🖤🖤