2777
2789
عنوان

طلاق

115 بازدید | 11 پست

سلام ۳ ساله از زندگیم گذشته شوهرم بچه دار نمیشه بعد از ۵سال میتونم ازش جدا بشم? چون هیچ امیدی به آیندم ندارم فقط به فکر خودشه  ولی بچه که باشه همه امید آدمه اما من محرومم ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دوبار سقط داشتم. مشکل همسرم ضعیفه

به خاطراین قضیه حیفه جداشی اگر که اخلاق و رفتارش خوبه ،رحم اجاره ای و...کلی راه دیگم هست

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اگه شوهر خوبیه ارزش ندارن بخاطر بچه طلاق بگیری

پس آینده من چی میشه؟همه چیز را برای خودش میخواد از اولم گفت من چیزی به نام زن نمیکنم  هیچوقت هم طلا نمیخوره اگر بچه باشه حداقل امید و آینده هر آدمی بچه اش میشه

به خاطراین قضیه حیفه جداشی اگر که اخلاق و رفتارش خوبه ،رحم اجاره ای و...کلی راه دیگم هست

من راه های غیر طبیعی را اصلا دوست ندارم. همسرم هم خوشش نمیاد از این راه ها مگر اینکه من بخوام منم که دوست ندارم   من طبیعی میخوام 

رحم اجاره ای چرا؟ من که مشکلی ندارم مشکل از همسرمه

من نمیدونم ولی اینجور که میگی انگار همسرتم دوست نداری

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من نمیدونم ولی اینجور که میگی انگار همسرتم دوست نداری

راستش الان باهم مشکلی نداریم ولی  تو دل من غوغاس از اول زندگیم حسرت همه چیز به دلم موند حتی عروسی.  الانم بچه دار نمیشه.