2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست
من که قضاوت نکردم میگم نجاست رو از دید مذهبیش نگرانی یا از لحاظ کثیفی و میکروب و بیماری اینا؟بخاطر ا ...

ن واس میکروب اینا اصلا

من خودم فکر میکنم ریشش از دوران سن تکلیف ایناس از همون موقع شروع شد و خودم فرقمو با بقیه حس میکردم 

از نظر مذهبی ایناش من حساسم و مغزم همینطور شکل گرفته و سخته ک این رفتار رو بزارم کنار  من حتی دوران پریودی ک نماز نمیخونم هم همین آش و کاسس یجورایی شرطی شدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 30 سالمه از وقتی خودمو شناختم وسواس بودم تو حموم انقدر میموندم دیگه دوست نداشتم برم حموم به زور ...

چقد شرایط سختی داری💔واقعا ناراحت شدم بخاطرت اونم با دوتا بچه خیلی سخته خیلیی فقط اینکه زودتر پیگیر شو برای دکتر اینا چون بچه های قشنگت هم طفلیا ضربه میخورن. 

چقد شرایط سختی داری💔واقعا ناراحت شدم بخاطرت اونم با دوتا بچه خیلی سخته خیلیی فقط اینکه زودتر پیگیر ...

آره خیلی سخته مادرم وسواسه بدبختی ازش یاد گرفتم انشاالله بچه هام از من الگو نگیرن یکم دخترم بزرگ شه پیگیر میشم که بقیه عمرم تباه نشه بچه هام هم تو آرامش بزرگ شن انشاالله شما هم خوب میشی خودتم از مادر شدن محروم نکن مادری کردن نعمت بزرگی اگه من قدرشو بدونم

من اگه به خودم باشه اصلا بچه نمیخام غیر وسواسی فوبیای شدید دارم ب دکتر و زایمان و اینا من حتی ی جراح ...

حق داره ولی بچه هم پدر میخواد هم مادر

همسرت نمیتونه این خودخواهی رو در حقت بکنه

حق داره ولی بچه هم پدر میخواد هم مادر همسرت نمیتونه این خودخواهی رو در حقت بکنه

اوهوم درسته🤍 ولی من فعلا نمیخام هنوز هدفای دیگه ای فلا دارم و ب بچه فکر نمیکنم نمیزارم از الان ک آمادگیشو ندارم این خواسته رو بهم تحمیل کنه ایشالله وقتی آمادگیشو پیدا کردم و سنم زیادتر شد میرم روانپزشک که اول این چیزا رو اوکی کنم بعدش اقدام میکنم. 

[QUOTE=307006937]نمیدونم میترسم برم یبار رفتم دیگه ادامه ندادم[/QUOTEبا شوهرت به مشکل نمیخوری با وسو ...

خیلی خیلی جلو خودمو میگیرم که بهش انتقال ندم و بیشتر تو خودم میریزم اما گاهی اوقات از دستم در میره و پرخاش میکنم و اونم مجبور میشه هرکار میگم بکنه. 

من اینقد در حال شستشو هستم که دستام سیاه شده 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
من اگه به خودم باشه اصلا بچه نمیخام غیر وسواسی فوبیای شدید دارم ب دکتر و زایمان و اینا من حتی ی جراح ...

عزیز جان برو دکتر من خودم نوع دیگه ای وسواس دارم ازلحاظ نجس پاکی هم اینقدر به خودت سخت نگیر