2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 57 پست
هم دردیم از وسواسی خودمو تو خونه حبس کردم نه لباس میتونم بخرم چون باید پرو کنم دستشویی ام رفتم پاهام ...

خودتو درس کن

حالا لباسو عجالتا اینترنتی بخر با مانتورو

ولی اب داغ اخه

نیم ساعت؟

بسع خدایی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بخونه

احکام نجاست و پاکی......................سوالایی که مردم پرسیدن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من خیلی اعتقاد به دعا ندارم البته قبلا داشتم هرچی میخوندم فایده نداشت و اعتقاد عمیق هم داشتم ولی اتف ...

منم وسواس نجسی داشتم ووسواس های بدتر ذهنی تا بچه نداری به فکر درمان باش اون ذکر بخون با صدای بلند ده بار شب ده بار روز یا هروقت که وسواس داره بهت غلبه میکنه بلند تکرار کن در کل سوره یس هم خیلی خوبه  ترکش نکن انشالله خوب بشی

یه دهه شصتی درونگرا
تو ۹۹ درصد مشکلت بخاطر وسواس نجسی پاکیه بعد اعتقاد به دعا نداری؟؟؟ حقیقتا برگامممم

همینو بگو

یا اعتقاد داری به مسائل مذهبی یا نداری استارتر.... وقتی اعتقاد نداری پس نجاست چه معنی داره برات؟ 

تو ۹۹ درصد مشکلت بخاطر وسواس نجسی پاکیه بعد اعتقاد به دعا نداری؟؟؟ حقیقتا برگامممم

وسواس ب شکلای گوناگونه و هیچ ربطی نداره ک اعتقاد ب دعا واینا ندارم

من مورد شدید ترم ک مربوط ب نجس پاکیه گفتم وگرنه در موارد دیگه هم وسواس دارم اما شدتش کمتره

همینو بگو یا اعتقاد داری به مسائل مذهبی یا نداری استارتر.... وقتی اعتقاد نداری پس نجاست چه معنی دار ...

بابا ب دعا اعتقاد ندارم نمیگم ک کافرم چرا قضاوت میکنی🤍 

چون هر نذری دعایی کردم مستجاب نشده شما بودی اعتقادت پابرجا بود هنوز؟! 

منم 30 سالمه از وقتی خودمو شناختم وسواس بودم تو حموم انقدر میموندم دیگه دوست نداشتم برم حموم به زور خانواده میرفتم دستم به هر جایی بخوره حتما میشورم دستشویی که نگم برات ورد هم میخونم به قول همسایمون دو تا بچه دارم ولی همیشه به دلیل وسواسیم همیشه ناراحتم از خودم پسرم و تا چهار سالگی نمیزاشتم دست به چیزی بزنه بعدش ترسیدم مثل خودم بار بیاد دیگه به حال خودش گذاشتم چهل روزه دخترم به دنیا اومده همش میگم حیف به این دسته گل که مادرش منم  چون میترسم مثل خودم شه 

از رابطه متنفرم چون باید همه جا رو بشورم و غسل بدم به خدا خسته شدم ولی نمیتونم فعلآ برم پیش مشاور چون بچم کوچکه نمیتونم زیاد تو مطب بمونم 

باورت میشه عفونت شدید گرفتم بعد زایمان بخیم باز شد یه بار دکتر رفتم چون چندین میشه حموم هم طولانی میرم بی خیال شدم آرزوی ی من اینه یه روز بی وسواس زندگی کنم 

بابا ب دعا اعتقاد ندارم نمیگم ک کافرم چرا قضاوت میکنی🤍  چون هر نذری دعایی کردم مستجاب نشده شم ...

من که قضاوت نکردم میگم نجاست رو از دید مذهبیش نگرانی یا از لحاظ کثیفی و میکروب و بیماری اینا؟بخاطر این میگم نجاست برات چه معنی داره یعنی از لحاظ شرعی یا تمیزی؟ 

خب بی اعتنایی کنی حل میشه مشکلت وسواس فقط بی توجهیه درمانش

نمیشه منم وسواسم نمیتونم ترکش کنم یه وقتایی میگم اگه معتاد بودم راحت میذاشتم کنار ولی این درد و نمیتونم

خدانکنه  .نمیدونم چرابغضم گرفت چون تو زندگیم هیچ لذتی نمی  بینم اینقددوست دارم برم خرید می ...

منم همینطور و کلی هم اطرافیانم ازم ناراحت میشن چون پرخاش میکنم و دست خودم نیس

شما چن سالته و چن ساله گرفتاری؟