2777
2789
عنوان

ماشین

433 بازدید | 43 پست

ما دوسال ماشین گرفتیم بلدنبودیم ب یکی سپردیم برامون گرفت الان میخایم بفروشیم بردیم کارشناس رنگ گفت صندوق عقب کاسه زاپاسش پوسیده وپارگی داره اون مرد ک برامون ماشین ورداشت بهمون نگلت خودمونم بلدنبودیم حالا ماشینمون پراید ۴۰تومن زیرقیمت میگن خیلی حالمون بد 😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭

ای بابا چه بد،ما هم میخوایم بخریم از همین چیزاش می‌ترسیم چون بلد نیستیم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خدا کسی وارد نباشه راحت ماشینو میندازن به ادم حتی ماشین چپی رو

آره دقیقا،میگن کارشناس والا به اونا هم اطمینانی نیست

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
آره دقیقا،میگن کارشناس والا به اونا هم اطمینانی نیست

ماشین دست دوم بخواین بخرین باید ببرید پیش صافکار که بدنه ایناش همه چک بشه از لحاظ تصادف یا رنگ شدگی یا تعویض قطعه و ضرب دیدگی ... شاسی خورده یا نه و حتی مکانیک برای وضعیت فنی ماشین... کارشناس زیاده ولی باید خبره باشن تو کارشون 

mahyar

استارتر احتمالا اون شخصی که ماشین براتون گرفتن خودشونم خبر نداشتن ... بازم بستگی داره به اون شخص که چه نسبتی با شما داشتن ...  ولی وارد نباشین خیلی راحت یه ماشینو بهتون میفروشن که کلی مشکلات داره در باطن ولی ظاهری عین عروسک میمونه ماشین😊

mahyar

استارتر احتمالا اون شخصی که ماشین براتون گرفتن خودشونم خبر نداشتن ... بازم بستگی داره به اون شخص که ...

خیلی ناراحتم بهم دلداری بدید کارم سده گریه 

خیلی ناراحتم بهم دلداری بدید کارم سده گریه 

دیگه شده کاریش نمیتونید بکنید ... میگم احتمالا اون شخصی هم که براتون ماشینو گرفتن خبر نداشتن... قبل خرید ماشین دست دوم حتما باید به صافکار و مکانیک نشون بدین ... دیدم ماشین صفرو یه درش رنگ بوده انداختن به طرف!

mahyar

همش با شوهرم دعوامیکنم بلدنبودی  

منم بلد نیستم و تا یه حدودی میتونم رنگ شدگی ماشینو تشخیص بدم اونم با قلم

ولی صافکار و مکانیک یا یه کارشناس خبره باید قبل خرید ماشینتون حتما بررسی میکرد 

mahyar

منم بلد نیستم و تا یه حدودی میتونم رنگ شدگی ماشینو تشخیص بدم اونم با قلم ولی صافکار و مکانیک یا یه ...

اونی ک برامون خرید برگه کارشناسی رو دیراورد خودش بدد کارشناس رنگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز