2777
2789
عنوان

حس ششم توروخدااا بیاااا لطفا

116 بازدید | 19 پست

علیرضا تا آخر امسال میتونه بیاد خاستگاریم؟ شرایط خوب پیش میره؟ از دیروزه میگه حالم زیاد خوب نیست کی بهتر میشه کی مث قبل دوباره پیام میده امشب پیام میده؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره امسال میاد  امشب نه فردا پیام میده

حآل روحیش خوب میشه؟ آخه میگه حالم خوب نیست خودش فردا پیام میده؟ یا من اول پیام بدم بعد منتظر باشم پیام بده؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
حآل روحیش خوب میشه؟ آخه میگه حالم خوب نیست خودش فردا پیام میده؟ یا من اول پیام بدم بعد منتظر باشم پی ...

خودش پیام میده آره خوب میشه 

میشه برای رسیدن به نیتم و زودتر حل شدن مشکلات دعاها کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون 🥰
حس شهریار به من چیه؟ کی دوباره بهم پیام میده ؟

ببین همدیگرو تا حدودی میشناسید حسش بهت اونقدرام قوی نیست فک نکنم پیامی بهت بده انگار منتظر یه چیزی هست 

میشه برای رسیدن به نیتم و زودتر حل شدن مشکلات دعاها کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون 🥰
ببین همدیگرو تا حدودی میشناسید حسش بهت اونقدرام قوی نیست فک نکنم پیامی بهت بده انگار منتظر یه چیزی ه ...

یعنی هیچ حسی بهم نداره؟ یا این که حس داره ولی حسش کمه؟

منتظر چیه که به خاطرش بهم پیام نمیده؟مثلا منتظر اینه که من بهش پیام بدم؟

یعنی هیچ حسی بهم نداره؟ یا این که حس داره ولی حسش کمه؟ منتظر چیه که به خاطرش بهم پیام نمیده؟مثلا من ...

حس داره ولی کم 

آره منتظر یه حرکت از توعه از ترس اینکه رد بشه نمیاد جلو