2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم؟

230 بازدید | 12 پست

خانوما امروز مادرشوهرم  دعا داشت و مادر زن پسر عموی شوهرم بود و فک کنم مادرشوهرم بهش زنگ زده بود ولی به مادر من زنگ نزده مادرشوهرم 

به نظرتون به شوهرم گله کنم؟ 

با مادرزن پسر عمو هم صمیمی نیستن

به شوهرت چه ربطی داره حالا؟

روضه ی زنونه بوده میتونی بعدا به مادرشوهرت بگی ولی نگی بهتره سنگین تری

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرم میخوایی بگی گله و دعوا نکن.

فقط براش تعریف کن بگو فلانی هم بود.

اگه بهش گله کنی و بحث کنید فقط کام خودتون تلخ میشه ولی اینجوری خودش فکر میکنه بهش و ممکنه به مادرشم بگه در خلوت.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ولش کن بابا حوصله داریااااا 

سر حوصله ی بار گلگی مختصر کن رد شو 

مهمون خودش بوده دوست داشته دعوت کرده یاد بگیر توقع از هیشکی نداشته باشی حتییییی شوهرت حتی مادر خودت 

وای اصلا معمولا با ازدواج میگن فقط پیوند زن وشوهر نیست ،وصلت دو تا خانوادست ،من شهرای دیگه رو نمیدونم ولی طرف ما هم برای مادر وپدر داماد وهم پدر ومادر عروس خیلی احترام قائلیم خیلی وخیلی هم نتیجه خوبی داشته ،چقدر باعث حفظ احترام وافزایش محبت شده ،خود عروس وداماد ها هم حس خوبی میگیرن🥰

شما نگو ولی من بودم میگفتم،چون اگه جای مادرشوهرت بودم اولویت با مادر زن پسرم بود نه مادر زن پسر براد ...

به مادرشوهرم چیزی نگفتم ولی به شوهرم گفتم مادرزن پسرعموت با عروسش اومده بود و مامان زن برادرت . بعد شوهرم گفت مامانت نبود؟ به شوهرم گفتم فک کنم مامانت زنگ نزده به مامانم . مامانم خبر نداشته 

یکم اخماش رفت تو هم و گفت به مامانم زنگ میزنم