2777
2789

کسی ک اون همه التماس کرد ک باهاش باشم

انقد توهین  و بی احترامی کرد ک  کات کردم 

از هرجا ک فکرشو کنید بلاکه ب حدی عوضی بود ک حد نداره 

با ادم سمی نرید تو رابطه

هواستون ب کوچک ترین بی احترامی ک کرد باشه 

من حسی نداشتم بهش ولی از توهین هاش ناراحت شدم 

ک اونم میگذره میره

تصمیم گرفتم با هیچ پسری نباشم  تا ی سنی ک موقعش باشه 

۱۸ سالمه امسال هم کنکور دارم عاشق درسمم و شرایطم جوریه ک برم ی شهر دیگه خیلی بهتره برام و توان خوندن هم دارم یعنی ب اومد قبولی زنده ام 

ی بار تو عشق شکست خوردم  و کردمش تجربه  و امیدوارم ک خدا ب موقعش ی آدمی ک  شرایط عالی داشته رو سر راهم میزارع

اگه ولتون کرده کات کردید لیاقت شما رو نداشته غصه نخورید خدا بهترشو میاره تو زندگیت جوری ک اصلأ باورت نشه 

اگه کنکوری یا دانشجو هستید بچسبید ی درس و هدف تون 

برا آرامش قلبم دعا کنید ک کنکور ی شهر دیگه قبول بشم چون بهتره برام 

بهترین ها نصیب قلبتون تروخدا زود دل ندیدن همه کسی ارش قلب پاک رو نداره 💜

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوم والا برام عجیبه  ادما تو این سن رل میزنن و بعد انتظار رابطه ی عالیی دارن

ن اصلأ نمی‌شه انتظار داشت 

من از اولی انتظار داشتم ک خیلی غصه خوردم 

ولی برا دومی اصلا انتظار  نداشتم و ندارم از  کسی اینم ک رفتم تو رابطه ی اسرار خودش رفتم  

ن اصلأ نمی‌شه انتظار داشت   من از اولی انتظار داشتم ک خیلی غصه خوردم  ولی برا ...

هوم رل کلا برای فانه 

بنطرم ادم باید اطرافش رو بادقت نگاه کنه نمیخواد حتما رل بزنه شکست بخوره 

همین که رفیقش رو دیدد بشه درس عبرت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
منم به این نتیجه رسیدم ولی کاش اخرمون اینجوری تموم نمیشد کاش🖤

دیگه  عزیزم  اون آدم لیاقت کاش هم ندارع ک بخوای بگی کاش 

لیاقت داشت ک اینجوری نمی‌کرد 

برا خودش آدم باید ارزس قائل باشه  اولین بار ک کات می‌کنی سختته  چون   اول  حس جدایی هست 

ولی بعد عادی میشه 

حتی دوباره بخوای هم جدا شی خیلی راحت تره  چون میگی غصه برا اپلکی خوردم چی شد برگشت ؟ن  فایده داشت ن هیچی نداشت جز غصه خوردن ک ب خودش ضرر بزنه آدم 

پس دیگه برا دومی اینجور نمیکنی چون میدونی جز داغون شدن خودتت تهش هیچی نیس

غصه نخور کاش کاش هم نکن خدا بهترشو میده بهت💜😘

هوم رل کلا برای فانه  بنطرم ادم باید اطرافش رو بادقت نگاه کنه نمیخواد حتما رل بزنه شکست بخوره& ...

آره 

از اطراف هم نباید غافل شد 😉

سلام موبایل من اگه می‌خواین وارد رابطه شین یا بحث خواستگاری هست؛ اسم خودتون رو با طرف مقابل برام بفرستین تا با ابجد کبیر حساب کنم. 

ان شاء الله بهترینها برای همه پیش بیاد

فعلا صلواتی هست

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
دیگه  عزیزم  اون آدم لیاقت کاش هم ندارع ک بخوای بگی کاش  لیاقت داشت ک اینجوری ...

عزیزم میدونم هر روز همه اینایی که گفتی رو تکرار میکنم سعی میکنم ولی بازم دله دیگه دلتنگش میشه مثلا همین دیشب خوابشو دیدم🖤

کاش این روزا زودتر تموم شه 

اخه بدبختی اینجاست که دو هفته دیگه دارم میرم شهر اونا (اصالتا اونجایی هستیم)فکر کنم بیرون ببینمش بیشتر دلم تنگ شه💔

عزیزم میدونم هر روز همه اینایی که گفتی رو تکرار میکنم سعی میکنم ولی بازم دله دیگه دلتنگش میشه مثلا ه ...

درک می‌کنم 

منم دلم برا عشق اولم خیلی تنگ میشه مخصوصا آخر شبا دست  آدم نیس