2777
2789
عنوان

راست میگن

80 بازدید | 6 پست

راست میگن گلیم هر کس را که بافتن سیاه به اب کوثر سفید نتوان کرد اینهمه کار خیر میکنم نماز شب بخون دعا سعی میکنم ادم خوبی باشم هر تلاشی میکنم تهش بن بسته!بعد خیلیا حسادت نمیکنم فقط میگم خب چرا من نه مثه زن پسر خالم هلو برو تو گلو!یا خیلی از دوستام…دیگه هیچ انگیزه ای ندارم هی برم هی نرسم؟که چی!حالم داره دیگه از کارای خدا بهم میخوره اگه وجود داشته باشه البته!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجب....نماز شب و کفر با هم نمیخونن

شیطان با همه پستی و ئامتش تنها جرمش سجده بر انسان بود ولی خداو دوست داشت اونهمه سال عبادت کرد ونوقت واقعا با ۴ تا نماز شب و دعا و اینا سر خدا منت میزاریم؟؟؟؟؟؟ بلاهایی که از سرمون گذرونده رو ما میدونیم؟ چیزهایی خوبی که واسمون کنار گذاشته ولی منتظره ببینه ما کفر میگیم یا شکر رو میدونیم؟ خدا صابرین رو بیشتر دوست داره دختر خوب

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عجب....نماز شب و کفر با هم نمیخونن شیطان با همه پستی و ئامتش تنها جرمش سجده بر انسان بود ولی خداو د ...

خدا هم کسایی که کسیو قضاوت نمیکنن بیشتر دوست داره امیدوارم جای من باشید بعد ببینم باز این حرفارو میزنی یا نه!شما اصلا میدونی من چه روزاییو دیدمو تحمل کردم!حسرت زاه رفتن با مامانت تو خیابون داشتی تا حالا؟!این تازه کوچک ترینش بود!مامانت شش ماه فلج مطلق جلوت بوده؟تو عید که همه خوشحالن و…!این تازه کوچک ترینش بود!امیدوارم تجربه نکنی ولی این حرفاهم برو به کسی بگو که زنذگیشو ندونی!این تاپیکا هم جنبه دردو دلی داره من نیاز به نصیحت شما ندارم بهتره اظهار نظر نکنی!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز