2777
2789
عنوان

عزت نفس

131 بازدید | 13 پست

بچه ها اینجا کسی هست ک با وجود خوب بودن چهرش اما احساس زیبایی نداشته باشه؟

مثلا وقتی ارایش میکنه و جلوی اینه از خودش خوشش بیاد اما وقتی بیرون میره حس بدی داره و همه رو زیبا میبینه جز خودش

اره من خیلی حس بد میگیرم و هنوز ک هنوز ماکس میزنم میرم بیرون چندساله با اینکه چهرم خیلی خوبه هرکی میبینه تعجب میکنه خانوادم سر این دعوام میکنن ماکس میزنم بخاطر حس بد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اگر شما این مشکل رو داری هر چقدر ظاهرتون رو تغییر بدین بازم راضیتون نمیکنه چون مشکل عزت نفس شما باید از درون درست بشه نه ظاهر

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
اره من خیلی حس بد میگیرم و هنوز ک هنوز ماکس میزنم میرم بیرون چندساله با اینکه چهرم خیلی خوبه هرکی می ...

ماسک**

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند! " کاربری چهارممه، صد بار تعلیق شدم😒

ببین دور ورت فامیل و دوست مخرب و سمی داشتی؟

اهل تمسخر باشن

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
من

خیلی حس ازارنده ایه 

همیشه باید برم جلوی اینه تا بفهمم من اون زمان ک بیردن بودم با با فلانی بودم رستوران چهرم خوب بود وقتی حرف میزدم اما حس بدی دارم میام خونه میگم منکه خوب بودم پ چرا انقدر موذب بودم و مدام با شالم ور میرفتم

ببین دور ورت فامیل و دوست مخرب و سمی داشتی؟ اهل تمسخر باشن

نه اما همه از بچگی بهم گفتن تو شبیه فلانی هستی ک اون ادم زیاد قشنگ نیست اما خودم هم صورتم پر تر از اونه هم خیلی بانمک ترم 

به نظرم اگر شما این مشکل رو داری هر چقدر ظاهرتون رو تغییر بدین بازم راضیتون نمیکنه چون مشکل عزت نفس ...

درسته چون حای وقتی بینیمو عمل کردم بازم حس زیبایی ندارم نمیدونم از کجا شروع کنم ک خوب شه حسم

خیلی حس ازارنده ایه  همیشه باید برم جلوی اینه تا بفهمم من اون زمان ک بیردن بودم با با فلانی بو ...

واااایییی لعنت بهت 

تو منی یا من تو

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..