2777
2789

ن دیر نیس به چی علاقه داری

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما :بهترین زمان برای کشت درخت کی بود؟ 

من : ده سال پیش 

شما :خب من ده سال پیش نکاشتم چکار کنم؟ 

من : اشکال نداره بهترین زمان الان برای کاشت درخت همین امروزه! درخت و همین امروز بکار. 

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه! 
😂یه فیلم دیدم الان توضیح میدم شقیقه لب بالایی  سینه و 😂اندام شخصی اینارو محکم هدف بگیرید

اینها برای وقتهایی که دیگه هیچ راهی نیست. هیچ چاره ای نیست.

اما بهترین دفاع فرار هست. چقدر ازاین حرفه ای های دفاع شخصی و مقام و باشگاه و رزمجو و اینها دارن. همیشه میگن بهترین دفاع فراره.

ن دیر نیس به چی علاقه داری

نمیدونم دلم میخواد یچی باشه قوی بشم نمیخوام دیگه تو سری خور باشم 🙂 حقیقتا ازدواج کردم اصلا شرایط طلاق ندارم تاپیک اولم یچیزایی روشن میکنه براتون . شوهرم کتکم میزنه سر هرچیزی میخوام بتونم بزنم دهن مهنش بیارم پایین🙂

اینها برای وقتهایی که دیگه هیچ راهی نیست. هیچ چاره ای نیست. اما بهترین دفاع فرار هست. چقدر ازاین حر ...

میخوام شوهرمو بکوبم نمیشه فرار کنم 🙂همش میوفتم زیر مشت لگدای نجسش

نمیدونم دلم میخواد یچی باشه قوی بشم نمیخوام دیگه تو سری خور باشم 🙂 حقیقتا ازدواج کردم اصلا شرایط طل ...

ایکیدو خوبه

ی چیر که تو کلاس یاد گرفتم اینه با پشت دستت به بینی طرف بزتی کارش تمومه

اندام شخصی که حلاکش میکنه 

زیر بغل با انگشت شست زدن 

ی جای بین استخون گونه و گوش هست اون قسمت فشار بدی خیلی درد میککه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین