خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
اینا که گفتی نشونه خیانت نیست . بزار یه چیز جدی ببینی بعد حال خودتو تو بارداری خراب کنی
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
زن داداش منم ۳سال خیانت جنسی میکنه دخترشم دیده چت هاشونو تهدیدشم کرد رفت سرقرار ب همه میگه اینم محل نزاشت دخترداداشمم الان کلاس ششمه داره کارای مادرشو انجام میده البته فقط درحد چت مادره هم نمیتونه کاری کنه چون تا حرف میزنه دخترداداشم بش میگه توبرو جلوخودت بگیر اونم لال میشه خبرنداره دخترش اومده ب همه ی ماها گفته وازمون کمک خواسته
بارداری نمیخوام ناراحتت کنم ولی چیزایی که میگی دقیقا سر خودم اومده و فهمیدم کم هم نه ۶سال بایکی بوده و بهم خیانت میکرده!تمام دیر اومدن و شیفت موندم و کار دارماش دروغ بوده که با اون باشه،چشماتو باز کن نامحسوس کنترل کن گوشیشو وقتی حموم ایناست بردار زیرو کن!شوهر من رمز میزاشت ولی از وقتی فهمیدم گفتم باید رمزشو بگی، جلوی خودش نه وقتی نیست نگاه مبکنم دوباره تکرار نکنه