2777
2789
عنوان

ویروس جدید

133 بازدید | 12 پست

سلام به همه....کسی اینجا ویروس جدیدی که اومده رو گرفته؟! اولش از تب و لرز شدید شروع میشه،تمام بدنت درد میگیره بعد ۳_۴ روز گلو درد و سینه ی چرکی و سرفه،کسی اخیرا تجربش کرده؟! ۸ روزه درگیر این بیماری لعنتی ام و هنوز خوب نشدم،همه درگیر شدیم،اگر کسی تجربش کرده بیاد بگه بعد چند روز خوب شده!؟؟ خیلی بیماری خطرناک و همه گیری هست

برای کوچولوی من صلوات بفرستین تا سالم به دنیا بیاد❤️😘🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسهال استفراغم داشتی؟

اخه ویروس جدید اومده همیه اون علایم با اسهال استفراغه

دو هفته طول میکشه خوب شی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مگه نگفتن کرونا تموم شده؟چیز جدید اومده؟

من کرونا گرفتم همون سری اول ولی بخدا در مقابل این هیچی نیست،همش بدن درد،تمام استخونام انگار دارن میشکنن،به زور سرم و آمپول و دارو سرپام،جونی نموند برام...صد زحمت به کرونا

امیدوارم هرچه سریع تر خوب بشی 

منم گرفته بودم ولی از معده درد و حالت تهوع شروع شد بعد زد به ریه و شد عفونت کل بدنم ، فشارم از ۶ بالا تر نمیومد 

تقریبا یک ماه زمان برد و سه روز بستری شدم 

خدا لعنتش کنه داغونم بریدم دیگه از بدن درد نمیتونم پاشم از صبح افتادم 

اگه دیدی علایمت بهتر نمیشه حتما دوباره پیگیری کن تا مثل من انقد طولانی نشه الان دو ماه میگذره هنوز هم ضعف بدنی دارم 

اسهال استفراغم داشتی؟ اخه ویروس جدید اومده همیه اون علایم با اسهال استفراغه دو هفته طول میکشه خوب ...

نه اسهال و استفراغ نیست