2777
2789
عنوان

میخوام جذاب بشم چیکار کنم

407 بازدید | 28 پست

میخوام خوشگل جذاب باشم خاص باشم لاکچری باشم من خیلی وقت نمیکنم به خودم برسم برم آرایشگاه این چیزا از لحاظ روحی هم یکم افسرده و تو خودمم و کلا یه جوریم میخوام از این همه ی حس بد در بیام و ی زندگی شاد جدید داشته باشم میخام جذاب باشم خاص باشم قشنگ باشم چیکار کنم لطفا نگین که خاص بدون ذاتی هسش یا اینکه اعتماد به  نفس داشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش

مهربون و لبخند ملیحی داشته باش

دستا و ناخنای خوشکل

به تیپت برس آراسته و لباسات اتو کرده باشن

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
چرا ولی من میخوام از همه نظر خوب باشم

عطر میزنی مسواک مرتب میزنی ؟ شامپو موهت چیه موهات رنگ نمیکنی یعنی؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
نه 

خوب عزیزم این بده کلا روتین پوستی داشته باشی بهتره. تیپت چجوره چجور تیپی ترجیح میدی؟ از اکسوری استفاده میکنی؟

منم  همینم بخدا نه پول آنچنانی دارم برم به خودم برسم نه چیزی

مشکل همه ما پوله پول داشتیم الان که اینجا نبودیم

مسواک همیشه نه عطر هم فقط واسه بیرون شامپو هم یه شامپو معمولی موهام چه رنگ کنم ینی

همیشه بزن مخصوصا قبل بیرون رفتن  عزیزم شامپو معمولی نشد من کار ندارم پزشک نیستم بگم چه شامپویی خوبه ولی حواست باشه وقتی میزنی بوش چجوره و چه تاثیری رو موهات داره این که رنگ کنی گه مدلی بزنی یا ‌.. باید از متخصصش بپرسی یک ارایشگاه برو حتما 

منم  همینم بخدا نه پول آنچنانی دارم برم به خودم برسم نه چیزی

اون کرم و پودرای آرایشی پوستت خراب می‌کنه 

آبرسان استفاده کن همیشه 

عطر بزن خوشبو باش مسواک بزن همیشه 

مرموز باش 

کتاب زیاد بخون 

موهاتو خوشگل کن 

لاک همرنگ لباست بزن 

اینکه زیر چند کیلو آرایش خودتو خفه کنی فقط پوستت خراب میشه هر چیزی رو نزن