2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن پنهانیِ شوهرم

288 بازدید | 17 پست

بچه ها من از اول از سیگار بدم میومد اونم میدونه 

خودشم سیگاری نبود چند ماه که از رابطمون گذشت فهمیدم که گه گاهی میکشه مثلا ماهی یکبار ...

منم بهش گفتم دوست ندارم و سعی کن نکشی اونم قبول کرد هر چند که عمل نکرد 

الان جدیدا متوجه شدم که پاکت پاکت سیگار میخره دیشبم که اومد خونه بو سیگار میداد

واقعا دارم روانی میشم چی کار کنم؟ راه حل شما چیه؟ کسی داشتین کامل بذاره کنار؟

🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کنا بابا چقدر سخت میگیری،الان مثلا کار خوبی کردی پنهون کارش کردی....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ترکش سخته و شاید اینو بزاره کنار جاش  کار بدتر انجام بده..

از مضراتش بهش بگو ...بهش بگو کمترش کنه...تاخودش نخاد بازور دعوا نمیشه

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
سیگار ترک نداره  ممکنه کسی مواد مخدر رو ترک کنه  اما سیگار قابل ترک نیست به عنوان کسی ک ...

من ۱۰ نفر از نزدیکتممیشناسم ترک کردن سیگار 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
ول کنا بابا چقدر سخت میگیری،الان مثلا کار خوبی کردی پنهون کارش کردی....

خب من دوست ندارم با مرد سیگاری زندگی کنم

چون هم برونشیت دارم خودم و هم اینکه خودش در معرض انواع بیماری ها قرار میگیره 

🦋

معتاد شده یعنی؟

اینطوری که گفتین هرچه زودتر برن ترک بهتر میتونن سمتش نرن.

عشقم هرکی بره ترک که صرفا معتاد نیست.

ممکنه کسی تفریحی بکشه ولی برای اینکه در دراز مدت عادت نکنه میره تا زودتر بزارتش کنار

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
ترکش سخته و شاید اینو بزاره کنار جاش  کار بدتر انجام بده.. از مضراتش بهش بگو ...بهش بگو کمترش ...

اصلا زیاد نمیکشید این یه مدت خیای تحت فشار کاری بود باعث شد تا زیادش کنه خیلی ناراحتم 

🦋

آره حق با شماست ممنونم🙏🏻

خواهش میکنم.

میتونید تفریحات سالم و جدید جایگزین کنید که وقتی حوصله شون سر رفت سمت سیگار نرن.

موفق باشید 

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)