نوگل۶۷ مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 89 پست بعداز نیم ساعت یه هاله خیلی کمرنگ انداخت الان که چندساعت گذشته کاملا دوخته ولی کمرنگ کسی بوده با این بی بیچک بارداربوده باشه هنوز سه چهار روز به موعدمونده ممنون اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم 1402/06/01 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 معلوم نیس تازه دو ماهمو تموم کردم ولی تحت نظر دکتر باردار شدم حالا مونده ب خدا پسر بده یا نده ایشالله همونیکه میخوای اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 ایشالله همونیکه میخوای قربونت انشالله یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 قربونت انشالله جواب آزمایش من یکساعت دیگه آماده میشه دعا کن باردار باشگ اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 جواب آزمایش من یکساعت دیگه آماده میشه دعا کن باردار باشگ انشالله انشالله بارداری عزیزم😍😍منو هم بیخبر نزار بزار زودتر از شوهرت من سورپرایز بشم😁😁 یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
selenajjooooon عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28658 خیلی امیوارشدم کی آزمایش دادی؟ بتات چند بود؟ من ده روز بعد عقب انداختن بتام بالای ۲۰۰بود پسرمیگن دیر هاله میندازهاگه صورتی بود هاله مطمئن باش بارداری هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 انشالله انشالله بارداری عزیزم😍😍منو هم بیخبر نزار بزار زودتر از شوهرت من سورپرایز بشم😁😁 سلام عزیزم برام ۲۱ بود یعنی باردارم؟ نوشته توصیه میشودیه هفته دیگه تکرار بشه اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 انشالله انشالله بارداری عزیزم😍😍منو هم بیخبر نزار بزار زودتر از شوهرت من سورپرایز بشم😁😁 بین ۱۰ تا ۵۰ زده مشکوک به بارداری برای من ۲۱ بود البته سه چهار روز به موعدم مونده یعنی مثبته اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 عزیزم این مارک الکی هاله میندازه ماه قبلی برای منم هاله انداخت پریود شدم سلام عزیزمیخواستم بدونم شما با اون بی بی چک آزمایش دادی بتات چند بود که منفی شد؟ برای من ۲۱ بود زده مشکوک به بارداری اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 سلام عزیزم برام ۲۱ بود یعنی باردارم؟ نوشته توصیه میشودیه هفته دیگه تکرار بشه دیدی زودتر ازمایش دادن بغیراز استرس چیزی ندارهمن ک باردار نبودنی مینوشت ۲یعنی باردار نیستمولی مال تو ۲۱هس خبخیلی زود دادی دیگههههه😫😫😫من سر درنمیارم بخدا😪 یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 دیدی زودتر ازمایش دادن بغیراز استرس چیزی نداره من ک باردار نبودنی مینوشت ۲ یعنی باردار نیستم ولی ... بین ۱۰ تا ۵۰ زده مشکوک به بارداری برای من ۲۱ بود البته سه چهار روز به موعدم مونده یعنی مثبته اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 بین ۱۰ تا ۵۰ زده مشکوک به بارداری برای من ۲۱ بود البته سه چهار روز به موعدم مونده یعنی مثبته انشالله ک بارداری عزیزمچون خیلییی زود ازمایش دادی حداقل روز موعد ازمایش میدادی مطمین تر بود یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 انشالله ک بارداری عزیزم چون خیلییی زود ازمایش دادی حداقل روز موعد ازمایش میدادی مطمین تر بود خورم فکرمیکنم باردارم جون چند روزه علایم دارم همه میگن چون زودتر آز دادی بتات پایینه اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 خورم فکرمیکنم باردارم جون چند روزه علایم دارم همه میگن چون زودتر آز دادی بتات پایینه منم میگم بارداری خبولی باید بمونی حداقل روز موعدت تکرار کنی تا اونموقع باید حداقل ۴۰۰ شده باشه یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 منم میگم بارداری خب ولی باید بمونی حداقل روز موعدت تکرار کنی تا اونموقع باید حداقل ۴۰۰ شده باشه نه بابا شنبه میرم دوباره آز میدم اگه دو برابر شده باشه دیگه نمیرم ومطمئن میشم اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5422 نه بابا شنبه میرم دوباره آز میدم اگه دو برابر شده باشه دیگه نمیرم ومطمئن میشم چقد عجولی تو دخترررر😄😄😄انشالله ک بارداری عزیزم😊 یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺