soofia8713 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 744 عنوان جلو انداختن پریودی سریع خواهش میکنم کمکم کنید 71 بازدید | 4 پست چن روز دیگه عازم سفریم زیارتی هست نمیخوام پریود باشم باید ۳ یا ۴ بشم ۷ روزم طول میکشه کلا سر جمع ۱۰ ۱۲ روز میشه اما اگه الان امروز راهی دارید همین الان پریود بشمممنون میشم حتما اثر کنه ها بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 1402/06/01 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیردلانمادر۲ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 9319 قاعده آور از دارو گیاهی بگیر یا اینکه زعفرون بخور ولی ببین تا موعدت نشه دهنت سرویسه ولی به نظرم قرص ال دی بخور نشی
soofia8713 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 744 اشتباه گفتم ۱۵ اربعین هست ما باید ی هفته زودتر یعنی هشتم بریمبع من اگه سوم یا چهارم بشم میره واسه دوازدهم اینا تو سفریماما اگه الان بشم تا موقع رفتن تموم میشه بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
soofia8713 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 744 قاعده آور از دارو گیاهی بگیر یا اینکه زعفرون بخور ولی ببین تا موعدت نشه دهنت سرویسه ولی به نظرم قرص ... اخه خیلی طول میکشه هفت یا شش روز دیگه میریم بعد شاید تا ۲۷ اونجا باشیم این همه روز ال دی بخورم پدرم در میادتازه عمم اینا میگن نخور ضرر داره بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
شیردلانمادر۲ عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 9319 اخه خیلی طول میکشه هفت یا شش روز دیگه میریم بعد شاید تا ۲۷ اونجا باشیم این همه روز ال دی بخورم پدرم ... پس قاعده آور بخور شاید زود شدید