2777
2789
عنوان

زن ولگرد...

1008 بازدید | 14 پست

سلام خانما دلم خیلی گرفته از شوهرم من یساله ازدواج کردم و باشوهرم تو یه شهرستان بودیم که به خاطر شغل شوهرم اومدیم تهران من همش خونه ام ازصبح تاشب خودم تنها یه خاله دارم تهران چند وقت پیش رفتم خونشون یکی دوروزموندم که روحیه ام عوض شه شوهرمم راضی بود 

شوهرم به مامانش گفته بود گذشت تا یک هفته بعدش هردوشون باهام دعواشون شد و بهم گفتن ولگرد بعد جالبش اینجاست مادرشوهرم به پدر و مادرم توهین کرد به شوهرم گفتم ازاون طرفداری کرد و گفت ببینم تو چی گفتی که اونم چهارتا حرف درشت بارت کرده 🙂🙂🙂

ازاون روز به بعد اعصابم خیلی خرابه به حدی که انگار افسردگی گرفتم چیکار کنم بنظرتون حالم بهترشه؟

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار شوهرت درست نیست. ولی یه آدم بالغ برای دفاع از خودش نیازی به شوهر نداره. 

دفاع کردم از خودم ولی خب وقتی شوهرم پشت مادرشِ من زورم نمیرسه 🙂

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

عزیزم من نمیتونم خودمو جای شما بذارم 

چون اشتباه از خودتون بوده روز اول نشستین کنج خونه هیچ اعتراضی هم نداشتین الان اگه تا سر کوچه برمیگردین این حرفو بهتون میزنن

در اینکه مادرشوهرتون یه آدم عقب افتادس که شکی نیس ولی شما هم این اجازه رو بهشون دادین 

همین که توهین کرده و شما هیچی نگفتین و از خودتون دفاع نکردین خیانته در حق خودتون 

چرا آخه عزیزم؟

عزیزم من نمیتونم خودمو جای شما بذارم  چون اشتباه از خودتون بوده روز اول نشستین کنج خونه هیچ اع ...

دقیقا عادتشون دادم ولی از حق خودم دفاع کردم زنگ زدم پدر شوهرم اون خیلی فهمیده است اون پشتم بود بخاطر اون کوتاه اومد چون قسمم داد به جونش