2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ؟

225 بازدید | 49 پست

میخام ادامه تحصیل بدم 21 سالمه بخاطر یه سری مشکلات نتونستم ادامه بدم تا هفتم خوندم. بخاطر علاقه شدیدم ب درس میخام تو مدرسه بزرگسالان ادامه بدم البته دو تا بچه هم دارم. راستش خودم اولش میخاستم تا دیپلم برم کافیه بعد الان تو سرم افتاده ک تا آخرش برم من هم قراره زحمت بکشم و هم خیلی علاقه شدید دارم حداقل بخونم یه رشته مثل خیاطی برم ک زحمتام ب هدر نره. بعد شنیدم فقط تا دیپلم میشه ادامه داد یعنی اگ بخایی یه رشته ای انتخاب کنی و کنکور بدی نمیزارن چون تو بزرگسالان خوندی اجازه نمیدن.. درسته؟ 

بچه ها کسی خودش یا دوروراش تحربه داشتن؟؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

نه مشکلی نداره میتونی بعد دیپلم کنکور بدی یا رشته بدون کنکور بری

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۸ سالمه تازه میخوام بترکونم برنامه نویسی خوندم تو که سنی نداری .... تمام ادمای موفق از ۳۰ شروع ک ...

آره منم خیلی دوست دارم بخونم انشالله ک بتونم ادامه بدم با وجود دو تا بچه 

نه عزیزم  دروغه  شما سه سال آخر رو امتحان هماهنگ میدی معدل ثبت میشه حالا هرچجا که درس خو ...

واقعا؟ 

اگ اینحوریی باشه ک عالیه.

آره منم خیلی دوست دارم بخونم انشالله ک بتونم ادامه بدم با وجود دو تا بچه 

بخون هیچی رو بهونه نکن ... انقد لذت داره وقتی دونه وونه مدرک میگیری و سوادتو تو یه حوضه بالا میبری ... لذتی که تو دانش هستش بخدا تو هیچی نیست 

بخون هیچی رو بهونه نکن ... انقد لذت داره وقتی دونه وونه مدرک میگیری و سوادتو تو یه حوضه بالا میبری . ...

ممنون. آره واقعا مخصوصا من خیلی علاقه دارم ب درس مطمئنم میتونم. 

زن دایی شوهرم با داشتن سه تابچه،ادامه تحصیل داد دانشگاه رفت فوق لیسانس رشته زبان انگلیسیشو گرفت

چقد خوب 🤩🤩🤩

ممنون. آره واقعا مخصوصا من خیلی علاقه دارم ب درس مطمئنم میتونم. 

تامامممممممممم .... ۳ تا مدرک بگیر که هم حرفه ای هستش هم میتونی خودخوان بخونی ... زبان حسابداری و برنامه نویسی ... ببینم چه میکنیااااااا

تامامممممممممم .... ۳ تا مدرک بگیر که هم حرفه ای هستش هم میتونی خودخوان بخونی ... زبان حسابداری و بر ...

ممنونم از این همه انرژی مثبتت 😍. 

آره همسرمم میگ حسابداری بهتره البته خودش زبان خونده 

ممنونم از این همه انرژی مثبتت 😍.  آره همسرمم میگ حسابداری بهتره البته خودش زبان خونده

نههههههه  حرف داداشتو گوش بده ... به کم راضی نشو هم زبان هم حسابداری و هم برنامه نویسی هر کدوم رو هم بخوایی ریپ بزنی و شروع کنی بهت میگم مرجعشو و کمک میکنم ولی باید ۵ سال دیه لیسانس همشو بگیری ... فکرشو بکن اعتماد بنفست میره تههههه چش یه خاندان در میاد ... تو اجتماع چقد اطلاعات داری که میتونی بدی و صحبت کنی اوووه تا صبح بگم تمومی نداره ولی باید ۳ تا لیسانس بگیری بایددددددد بزرگ رو کاغذ بنویس بزن دیوار ... بایدددددددددد ... اونم لیسانس واقعی ینی واقعا اون رشته رو بخوری 

نههههههه   حرف داداشتو گوش بده ... به کم راضی نشو هم زبان هم حسابداری و هم برنامه نویسی هر کدو ...

آها پس منظورتون اینه مدرک هر سه تاشو بگیرم