2777
2789
عنوان

اززندگی متاهلی واقعاخستم چیکارکنم

1936 بازدید | 110 پست

۳ماهه عروسی کردیموحدود۲سال عقدبودیم

تواین۳ماه میتونم بگم یه ماهونیمش دعواوقهره

واقعاخستم مغزم نمیکشه چیکارکنم؟؟شوهرم ی آدم بداخلاقه مغروره لجبازهههه یدنده وزودرنجه موندم چطوری باهاش رفتارکنم اخه هرکاری میکنم تاخوب بشه وضعیت هی بدترمیشه؟چ خاکی بریزم توسرم منه بیچاره ازدواج دومم هست وحرف طلاقم نمیتونم بزنم خونوادم داغون میشن😭😭😭وای دلم میخوام بمیرم فقط راحت شم

دوس نداره روحرفش حرف بزنم..میره بیرون میپرسم کجانمیگه فقط میگه بیرون حالامنه بیچاره تادم درم بخوام برم بایدبگم وگرنه دعواس 

https://basalam.com/dtf626/product/8349552https://basalam.com/dtf626/product/8349552 ارسال تک و عمده محصولات فرهنگی مذهبی ب سراسر کشور . تو با سلام هم غرفه داریم انواع تسبیح کریستال اصل و.. در شبکه های مجازی دماوند تجارت فرتاک در خدمتتونیم

توی اون دوسال نفهمیدی اخلاقشو؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اون دوسال نفهمیدی اخلاقشو؟

دراین حدنبود..ولی خب میدونستم اخلاقش تنده تو۷ماه دوستی اصلاااابخدااینطوری نبودبعدازعقدخودشونشون داد..تودوران عقدم دیدم اخلاقاشوولی خیلی کوتاه اومدم چون ازدواج دومم بودگفتم بزارزندگیم خراب نشه

منم همچین شرایطی داشتم اول زندگی پراز قهرو دعوا بود رفته رفته کمتر میشه الان دوساله خداروشکر شاید ماهیی یکبار بحثمون بشه فقط اونم زود آشتی میکنیم.سعی کن بهش محبت کنی تو بستر براش کم نزاری خلاصه یه جوری دلش رو به دست بیاری وابستش کنی،بهش احترام بزار و سعی کن محبت بینتون ازبین نره

خدایا خودت حفظش کن🙏

منم این جوری بود شوهرت کم کم بهتر میشه ولی خوب خوب نمیشه به علاوه شوهر من بچه ننه و خسیس و دروغگو هس کلی به من قول داده ولی عملی نکرده تو که یبار شوهر کرده بودی دیده بودی شوهر تحفه نیس پس چرا باز شوهر کردی من جای تو بودم دیگه هیچ وقت شوهر نمیکردم خودم کار میرفتم

خب شایدم اخلاق خودت کمی مشکل داره  بالاخره هر دعوا دو تا طرف داره ی طرفش خودتی ب نظرم رو رفتار ...

بله میدونم کلی ببین این انتظارداره که من هیییچ کاره اشتباهی نکنم وخیلی کارایی که من فک میکنم درس هستن رواین اشتباه برداشت میکنه