2777
2789

نمیدونم دقیقا شرایطتون چجوریه اما همیشه، ازدواج راهکار مناسبی هم نیست.

وقتی پی درس هستین، خب برین سراغ پیشرفت علمی و کاری و آینده‌ی فردیتون بجای اینکه تن به ازدواج، اونم با اون شرایط بدین!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش تو اون تاپیک همه گیر دادن به مذهب این اقا که به نظرم ولقعا اهمیتی نداره !!البته من ادم معتقدی نیستم و برای من فرقی نداره ولی هیچ کس نیومد بگه که یه خانومه ۲۶ ساله چه جور میخوای با پسر ۱۵ ساله تو سن بلوغ سر و کله بزنی ؟؟؟اصلا ۳ سال بعد چی ؟شما یه خانوم جوان اونم یه مرد بالغ تو یه خونه وای خدا ....

نمیدونم چی بگم پرنده اگه منظورش ۱ دونه پرنده تو قفسه خب همسایه ی ما متخصصه مرغ عشق داره گناه که نیست دوست داره سیگارم با این که حساسیت دارم میتونم کنار بیام ولی ۲ تا پسراش چی؟!واقعا مسئله ی خیلی مهم تری هست خیلی فکر کن استارتر خیلی  

همه تایپک هاتو قفل کردی😐😑

شما خانم هستین یا آقا؟اگه خانم هستین شمارمو میدم حرف بزنیم چون اینجا همه حمله کردن سر دین و مذهب و تایپیکم به فنا رفت کلا میخام همه تایپیکا رو قفل کنم حال و حوصله بحث باآدما رو ندارم