2777
2789
عنوان

سالاد الویه

1735 بازدید | 24 پست

سلام خانوما برای دونفر چقدر مواد لازمه و چجوری درست میکنین ؟؟

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو  با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضام سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

من همیشه زیاد درست میکنم مقدارش برا دو نفر نمیدونم😁

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف سینه مرغ ،۴ تا سیب زمینی تقریبا درشت ،چهارتا تخم مرغ آب مز ،هفت هشت تا خیارشور بزرگ ریز شده ،س قاشق غذاخوری نخود فرنگی سبز ،اگه هم نبود اشکال نداره ،نصف شیشه کوچک سس مایونز ،در آخر فلفل سیاه ،مرغتوت هن با ادویه خوب بپزه حسابی

موادش چشمیه برای من 

سیب زمینی پخته

سس الویه

مرغ پخته

خیارشور

تخم مرغ پخته

نخود فرنگی

نمک

کمی فلفل

کمی ابلیمو

کمی روغن زیتون

کمی اب مرغ

من هویج و ذرت و...نمیزنم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هرچقد دوس داشتی من ک همینجوری درست میکنم بعد غصرم میخورم ازش شبم میخوریم شالاد الویه باید زیاد درست کرد که همش بشینی بخوریش ولی سس ماشت بهش نمیزنم موقع سرو ب اندازه ای ک میخوایم بخوریم سس ماست میزنم بقیه مواد مثلا نیمونه عصر یا شب دوباره در میام سس ماست 

من اینجوری درست میکنم 

سیب زمینی 

سینه ی مرغ آب پز میکنم و بعد رنده 

خیارشور رنده و بعد آبشو میگیرم 

نخود فرنگی 

سس مایونز 

کالباس رنده شده 

بعدم همرو قاطی میکنم 

تخم مرغ هم اصلا نمیریزم عالی میشه 

مثلا تخم مرغ یدونه بزنم ۲ تا سیب زمینی میشه؟

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو  با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضام سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

بنظرم اگه ی سینه مرغ کامل بذارید بهتره،آخه مرغش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه، اضاف هم بیاد تو یخچال تا ...

سینه مرغ گذاشتم میپزه کاملشو 

تخم مرغ یدونه کافیه؟

من الویه با مرغ اصلااا دوست ندارم اصلاااا 

فقط با کالباس 🥺

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
سینه مرغ گذاشتم میپزه کاملشو  تخم مرغ یدونه کافیه؟

اره خوبه 🥰تخم مرغ دو یا سه چون سینه مرغ کامل گذاشتید ،یکی تخم مرغ کمه ،بعد موقع ترکیب کردنشون می‌بینید حجم مرغ بیشتره وجالب نیست این ،ولی با س تا تخم مرغ عالیه ،من اولویه هام خیلی خوشمزست ،شوهرم همینطوری خالی خالی میخوره ،با نون میخوره ،برادر زادم میگفت این چیکارش کردی عمه ،مال ما چرا اینجوری نمیشه 😁زن داداشم میگفت با عشق درست کرده 🥰کلا آشپزی رو خیلی دوست دارم،همه هم ماشالا خوششون میاد ،تعریف میکنند🥰