2777
2789
عنوان

خانوما برای تولد شوهرم چیکار کنم

120 بازدید | 8 پست

تولد خودم خانواده ها هم بودن.  دو روز دیگه تولد شوهرم نمی دونم دوتایی بگیرم؟ یا با دوستان؟ یا با خانواده خودم؟ 

خانواده شوهرم مسافرت هستن . 

حالا نظر شما چیه؟ راستی کیک خیس درست کنم؟ یا کیک سیب دارچین؟ کیک چای و دارچین هم هست 

خامه ای نمی خورن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای با دوستاتون بگیر و خانواده ها رو نگو.یا صبر کنی مادرشوهرت اینا بیان از مسافرت و خانوادگی بگیری.بستگی داره شوهرت چجوری دوست داره یا خانواده خودت و شوهرت چه توقعی دارن.یهو خانواده ها رو نگی ناراحت نشن از بینی ت در بیارن

اونو آهر شب برنامه اش هست اکه پر پر نشم 😁😁 حالا نظر شما چیه؟ 

مثلا پوزیشنو عوض کنین تنوع بدین دیگ   

من تنهایی خودمو با شوهرم ترجیح میدم

یدونه کیک بود اسمش کیک شیرداغ توی اینستا دستورشو پیدا کردم از وقتی درست کردیم واقعا هیچ کیک دیگ ای نمیتونیم بخوریم خیلی خوشمزس اگه میتونی همونو درست کن حتی میدونی بجای پایه کیک خامه ای درست کنی یکمی هم روش خامه بزنی مثل کیک عریان

نه خانواده ها که ناراحت نمیشن  حالا خودم نظرم رو دوستامونه

خوب همون دوستات روبگو و خوش بگذره.کیک هم هرکدوم خودت راحت تری.چون وسه تولد وقتی انقدر غذا و ..هست کیک زیاد خورده نمیشه