2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اگه واقعا عمل لازمی عمل کن ،اخه دردسر داره  من عنل کردم کلا از دردش هیچی نفهمیدم اصلا ...

چن مدته عمل کردی 

چن مدت رعایت کردی ؟؟

چن مدت چسب زدی کامل زدی ، 

ببخش خیلی سوال پرسیدم 

چن مدته عمل کردی  چن مدت رعایت کردی ؟؟ چن مدت چسب زدی کامل زدی ،  ببخش خیلی سوال پرسیدم ...

خواهش میکنم عزیزم❤️ 

ببین من ده ماهه عمل کردم ، یک هفته بعد عمل دیگه تامپون بینی رو درارن راحتی تا موقعی که گچشو بردارن ، بعدش خیلی ورم داره و دکترم گفتش که ماه اول کامل چسب بزنم دو لایه ، ماه دوم یک لایه و ماه سوم فقط شبها ، یا مواقعی که سرد بود و ورم میکرد 

مراقبتای سختش تا یک ماه هستش تقریبا بعدش عادی میشه 

دیگه اینکه سختیش سربالا خوابیدنه رعایت قطره‌ها و چیزای اینجوری 

ولی باید خیلی تحقیق کنی ، هم بخاطر نتیجه، هم اینکه بعد عمل نفس کشیدنت صدا دار و مشکل دار نباشه هم ایکه سوراخای بینی یکی باشن ، من خیلی تحقیق کردم در اخرم دکتر گوش و حلق و بینی که جراح زیبایی باشه رو انتخاب کردم نه صرفا دکتر جراح پلاستیک ، چون بهتر بلدن

من که خیلی راضیم، هرکیم دیدم عمل کرده واقعا چهره اش شیک شده، باز سلیقگیه باید ببینی خودت چی دوست داری، دکترش هم خیلی مهمه باید ببینی سبکش رو دوس داری، من نیمه فانتزی مخواستم رفتم پیش دکتر نوری پیجش رو برات میزارم ببین

https://www.instagram.com/jarahi_bini_zibaie/

خواهش میکنم عزیزم❤️  ببین من ده ماهه عمل کردم ، یک هفته بعد عمل دیگه تامپون بینی رو درارن راحت ...

منم با نظر شما موافقم برای عمل بینی باید حتما متخصص گوش و حلق بینی به نظرم انجام بده

چون همه فکر میکنن عمل بینی صرفا زیباییه ولی خیلی مهمه متخصص انجام بده

مثلا من دکتر علی اصغر شیرازی رو میشناسم که جراح گوش و حلق و بینی هستش چند تا بیمارشون رو میشناسم ندیدم مشکل تو تنفس و اینا داشته باشن