bluestrawberry مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2063 عنوان پریود 65 بازدید | 8 پست دوستان ۶ روز عقب انداختم چی بخورم بشم زعفرون و زردچوبه خوردم نشد 1402/06/01 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 من وقتی ک عقب میندازم هییییییچیتاثیر نداره تا اینکه بالاخره خودش راضی بشه بیاد این ماه برو امپول بزن ک بشی از ماه بعدی قرص جلوگیری بخور تایم پریودت تنظیممیشه من همینکارو کردم تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
bluestrawberry مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2063 من وقتی ک عقب میندازم هییییییچیتاثیر نداره تا اینکه بالاخره خودش راضی بشه بیاد این ماه برو ا ... اخه من تایم پریودم تنظیمه ب ساعتم تنظیمه ولی این سری احساس میکنم کار زیاد کردم از اونه
sohi_rad عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1858 اخه من تایم پریودم تنظیمه ب ساعتم تنظیمه ولی این سری احساس میکنم کار زیاد کردم از اونه اهان خب پس اگه متاهلی اول یه بیبی بزن اگه منفی بود امپول بزن خوردن سردیجات هم باعث عقب افتادن میشه گرمیجات بیشتربخور این روزا تو همانی که برایم همه ای❤️🫂 همسرم تاج سرم👸🏻 پسرم نگین تاجم💎
bluestrawberry مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2063 اهان خب پس اگه متاهلی اول یه بیبی بزن اگه منفی بود امپول بزن خوردن سردیجات هم ... مرسی عزیزم نامزدم رابطه نداریم حتما این کارم میکنم حالا فعلا ب یه دکتر اینترنتی پیام دادم ببینم چی میگه ممنون از راهنماییت