2777
2789
سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی ببخشید زحمت شد ببخشید راستش پریودم منظمه بله یکسال پیش سونو دادم گفتن ...

تپش قلب اهمیت نداره تو این آزمایش 

آزمایش ها بعضا خطا هم دارنا من نمیدونم آزمایشگاه بیمارستان دولتی رفتی اوکی هسش یا نه 

سعی کن آزمایشگاه خصوصی بری جدی میگم اینا معمولا درصدی خطا دارن 

دیگه اون تشخیص متخصص هسش که محض احتیاط تجویز دارویی کنه یا نه 

تو ایران اغلب کم کاری تیروئید دارن بخاطر رژیم غذایی فاقد ید 

نه نمکا ید دارن نه غذا های دریایی استفاده میشه... 

همین کمبود ید میدونی رو بهره هوشی چقدر تاثیر منفی میذاره؟ 

علائمت رو بگو کاهش وزن یا افزایش وزن حدود 5 کیلو 

کم خوابی یا پرخوابی و رنگ پریدگی و.. ... اینا  رو شرح بده 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
تپش قلب اهمیت نداره تو این آزمایش  آزمایش ها بعضا خطا هم دارنا من نمیدونم آزمایشگاه بیمارستان ...

راستش من یکساله سردرد دارم به چشامم فشار میاد تشخیص ندادن دلیلشو خیلیم قرص خوردم

گفتم شاید مشکل تیرویید دارم رفتم ازمایش 

شنبه میبرم دکتر نشون بدم والا  رفتم بیمارستان دولتی آزمایش خودمم میگم شاید درست نباشه 

جداگونه آزمایش تیرویید برم آزمایشگاه خصوصی

مرسی از اینکه وقت گذاشتی گلم💋❤️

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من یکساله سردرد دارم به چشامم فشار میاد تشخیص ندادن دلیلشو خیلیم قرص خوردم  گفتم شاید مش ...

عزیزم سردردی که به چشم بزنه معمولا تشخیص میگرن میدن 

شما چه مواقع سردرد میشی؟ عصبی بشی  استرسی بشی جاهای شلوغ و پرسر و صدا و   گرما سرما به بو یا نور تند و زیاد حساس میشی  و و....کدومش؟  

اگه بله یه وقت بگیر متخصص مغز و اعصاب 

از طرفی اگه خیلی حساسی نوار مغز میگرن  رو نشون میده وگرنه با وجود علائم محرزه که میگرنه 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
عزیزم سردردی که به چشم بزنه معمولا تشخیص میگرن میدن  شما چه مواقع سردرد میشی؟ عصبی بشی  ا ...

مغزواعصاب چندتا رفتم نوار رفتم عکس رفتم قرصای میگرنم خوردم خوب نشدم 

صب تا شب هر روز درد دارم یکساله 

فقط رفتم از گردنم عکس گرفتم گفتن دیسکه خفیفه یکیش گف دردش به سرو چشمم میزنه یکی گف ربطی نداره دیگه موندم باز میخوام برم یکی دیگه 

حالا بگم باز آزمایش تیرویید بنویسه برم ازمایشگاه خصوصی 

مغزواعصاب چندتا رفتم نوار رفتم عکس رفتم قرصای میگرنم خوردم خوب نشدم  صب تا شب هر روز درد دارم ...

دردش به سر و چشم میزنه؟؟؟ ربطی نداره 

میگرن درمان نداره عزیزم فقط باید از فشار و استرس و تنش دوری کنی 

دردش به سر و چشم میزنه؟؟؟ ربطی نداره  میگرن درمان نداره عزیزم فقط باید از فشار و استرس و تنش د ...

بله آخه میگرن بگیم 1هفته دو هفته 

مال من 1سالو خوردس قطع نشده با قرصم قطع نشد 

بله آخه میگرن بگیم 1هفته دو هفته  مال من 1سالو خوردس قطع نشده با قرصم قطع نشد

نه عزیزم یک هفته دو هفته نیست کل عمر آدمه 

هر چی هی تنش و استرست بیشتر حملات میگرنی بیشتر 

هر چه آرام تر احتمال حمله کمتر 

راستی درد تو ناحیه پیشانی هسش که به چشم میزنه؟ قدامی سر؟ 

نه عزیزم یک هفته دو هفته نیست کل عمر آدمه  هر چی هی تنش و استرست بیشتر حملات میگرنی بیشتر  ...

میدونم تا اخر عمر هس ولی خب 2روز بدون سردرد نمیشه؟ من هر روز دارم تو این یکسال هر روز 

چی بگم 

مرسی ازت بخاطر آزمایشم❤️

میدونم تا اخر عمر هس ولی خب 2روز بدون سردرد نمیشه؟ من هر روز دارم تو این یکسال هر روز  چی بگم& ...

خواهش میکنم 💖 بله ممکنه هر روز باشه 

اما با متخصص مغز و اعصاب هماهنگ کن یکی از اوناش که قهار باشه