2821
2789
عنوان

سلام

74 بازدید | 13 پست

حموم رفتن تو پریودی باعث میشه ک کیست بگیری؟؟لطفاااا راهنماییم کنین🥺🥺با تشکر

بِه نامِ آنکِه آفرید مَرا...وَ برایِ خوشبختیِ مَن تورا...🫠♥️...خانومِ آقامونَم..😌✨

اطلاعی ندارم من میرم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من ک میرم.

من خودمم میرم چون واقعا تو این هوای گرم نمیشه ۷ یا ۱۰ روز بدون حموم باشی😑... خواهر شوهرم میگفت نرو ک کیست میگیری😑

بِه نامِ آنکِه آفرید مَرا...وَ برایِ خوشبختیِ مَن تورا...🫠♥️...خانومِ آقامونَم..😌✨
سلام نه عزیزم هیچی نمیشه من تو دوران پریودی هر روز حموم هستم هیچ عیبی نداره

😍😍 جان جان پس الکی استرس نداشته باشم..من خودم همیشه تو دوران پریودی میرفتم حموم..الانم میرم ولی از وقتی این حرفو شنیدم اگ دوران پریودیم ۱۰ روز طول بکشه استرسم میگیره ک نکنه کیست داشته باشم😐😂

مرررسی ازت گلم😘

😍😍 جان جان پس الکی استرس نداشته باشم..من خودم همیشه تو دوران پریودی میرفتم حموم..الانم میرم ولی از ...

خیلی ممنونم ابجی نه اصلا استرس نداشته باش هیچ عیبی نداره من خودم از دکتر زنان پرسیدم برای معاینه رفته بودم گفت هیچ عیبی نداره حرف هایی که میزنن دروغه مگه میشه همچین چیزی مگه کیست الکیه

خیلی ممنونم ابجی نه اصلا استرس نداشته باش هیچ عیبی نداره من خودم از دکتر زنان پرسیدم برای معاینه رفت ...

قربونت عزیزم♥️😘 ممنونم بخاطر حرفات همه استرسام تموم شدن😅

سه ماه پیش چون قرص اورژانسی خورده بودم یک ماه کامل لکه بینی داشتم فک کردم برا اینکه حموم رفتم کیست گرفتم دو دفست ک قشنگ سرموقع تموم میشه ولی الان امروز هشتممه ولی هنوز کم نشدن دعا کن تموم بشن🥺😩چیز بدی نبااشه

نه عزیزم نتری برای من تا۱۱روز رفته نگران نباش

فدات شم عزیزمی یه دنیا ممنونم ازت😍🌹♥️

قوربونت برم ابجی ❤❤❤سلامت باشی ابجی چندسالته که اینقدر نگران بودی 

خدانکنه خواهری بمونی ♥️♥️

زنده باشی شما

من 18 سالمه😅

قوربونت برم ابجی ❤❤❤سلامت باشی ابجی چندسالته که اینقدر نگران بودی 

نگرانیم بیشتر بخاطر این بود ک تو شهر غریبم خودمم جاییو بلد نیستم هم بابام هم شوهرم درگیر کارشونن اگ کیست یا چیزی باشه باید نوبت بگیرم و برم بیمارستان ک هیچ جارو بلد نیستم🤦🏻‍♀️😅 برا همین خیلی میترسم ک چیز بدی نباشه خودشون تموم بشن

2824
2823
2791
2779
2792